Robots voor Ukkies

27 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Maak in de Media Ukkie Dagen kennis met minirobots en zet op een speelse manier je eerste stappen in het programmeren van robots. Voor iedereen van 4 tot 104 jaar.

Kinderen en jongeren groeien nu op in een wereld vol technologie, waarin programmeren en robots een belangrijke rol spelen. Wil je daarmee kennismaken? Ga met ons op een speelse ontdekkingsreis in de wereld van robots voor jonge kinderen.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een een korte uitleg over minirobots en demonstreren hoe de minirobots werken en wat je ermee kunt.

Daarna ga je zelf aan de slag met het maken van een parcours voor de minirobots.

Kom je ook?

Deze activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar. Ook voor volwassenen, met of zonder (klein)kind.
De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Foto's: Irena Dumancic

De Media Ukkie Dagen: Van speen tot game

Wat zijn goede apps, games en video’s voor jonge kinderen? En wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media?