Presentatie dichtbundel 'Durf & Dromen'

13 september 2019, van 10:00 tot 10:15 | de Bibliotheek Vianen

Kosten: Gratis

Wethouder Kamstra ontvangt de gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’. Een unieke gedichtenbundel die gemaakt is door deelnemers van de Taalinloop.

De gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’ is een unieke bundel die door deelnemers van de Taalinloop Vianen is geschreven. De bundel bestaat uit korte gedichten en interviews.

De bundel is in het kader van de Week van de Alfabetisering en op initiatief van de Bibliotheek Lek & IJssel samengesteld om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid in Nederland.

Expositie 'Durf & Dromen'

Van 9 t/m 15 september kun je gedichten uit de bundel bekijken in de etalages van de Voorstraat in Vianen.

Week van de Alfabetisering

Van maandag 9 t/m zondag 15 september 2019 is de Week van de Alfabetisering. Het thema is: DURF! Er is immers veel durf voor nodig om op volwassen leeftijd aan de slag te gaan met beter leren lezen en schrijven. De Bibliotheek helpt daarbij. Met deze week volop activiteiten waarin taal centraal staat.