Een huis voor Harry

19 januari 2019 | de Bibliotheek IJsselstein, de Bibliotheek Vianen, de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Theatervoorstelling voor kinderen van 3-6 jaar, waarin ze al kijkend, luisterend en meespelend worden meegenomen in het verhaal van het Prentenboek van het Jaar. GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR.

• Van 10.00 - 10.45 uur in IJsselstein.
  • Van 12.00 - 12.45 uur in Vianen.
  • Van 15.00 - 15.45 uur in Houten-Centrum.

De voorstelling

Voor de Nationale Voorleesdagen 2019 heeft Ton Meijer een nieuwe voorstelling gemaakt bij het Prentenboek van het Jaar 2019, 'Een huis voor Harry'.

Harry speelt met Vera en raakt de weg kwijt. Lukt het hem met hulp van de kinderen om weer thuis te komen?
De kinderen kunnen volop meedoen aan de voorstelling, het wordt het een levendige en gezellige boel. Niets hoeft, veel mag.

Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek

Kom ook kijken, luisteren en meedoen. Het is helemaal gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Daarom vragen we je vooraf een kaartje te halen in de Bibliotheek.
Per kaartje hebben we plek voor één kind onder begeleiding van één volwassene.

Nog geen kaartje? Jammer, alle beschikbare kaarten zijn al opgehaald.

Ton Meijer

Ton Meijer actief in een kindervoorstelling

Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken.

Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn.