Voorstelling 'Moppereend'

1 februari 2020, van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Kom luisteren en meespelen met Moppereend

Theatervoorstelling voor kinderen van 3-6 jaar, waarin ze al kijkend, luisterend en meespelend worden meegenomen in het verhaal van het Prentenboek van het Jaar.

De voorstelling

Voor de Nationale Voorleesdagen 2020 heeft Theaterstichting Kwibus een voorstelling gemaakt bij het Prentenboek van het Jaar 2020, 'Moppereend'.

Haal je gratis kaartje in de Bibliotheek

Helaas, alle kaartjes zijn al opgehaald. Kom je naar een van de andere activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen? Kijk in de voorleesagenda

Centraal staat het Prentenboek van het Jaar

• Joyce Dunbar, Petr Horáček Moppereend

Eend loopt te mopperen. Ze heeft niemand om mee te spelen. Er verschijnt een grijze wolk boven haar hoofd die steeds groter wordt. Want alle dieren die ze vraagt, willen spelletjes doen die Eend niet leuk vindt. Dan wordt de wolk zo groot en zwart dat hij barst. Prentenboek met kleurrijke collages. Vanaf ca. 4 jaar.

Kinderboek, Fictie

Nederlands, 30 ongenummerde pagina's, Lemniscaat, Rotterdam, 2018

Gedrukt boek

Bekijk details van Moppereend

De Nationale Voorleesdagen

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt ze veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er de Nationale Voorleesdagen, van 22 januari t/m 1 februari 2020.

Kom naar de Bibliotheek voor de mooiste prentenboeken, de gezellige voorleessfeer en vrolijke activiteiten.