Landelijke webinar voor ouders: "Ik zie, ik zie wat jij niet ziet"

31 maart 2021, van 20:00 tot 21:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze webinar neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je mee in het media-aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

  • Wat: Een webinar met praktische tips om een gezond mediamenu samen te stellen voor jonge kinderen
  • Voor wie: Ouders van kinderen tussen 0 en 6 jaar
  • Wanneer: Woensdag 31 maart 2021 van 20 uur tot 21 uur
  • Hoe: Online webinar

Ouders hebben vragen over mediagebruik

Als ouder van een peuter of kleuter zul je gemerkt hebben dat je de afgelopen maanden steeds meer gebruik bent gaan maken van het beeldscherm. Misschien worstel jij nu ook met het vinden van een goede balans en maak je je zorgen om de schermtijd van je kind? Meld je dan zeker aan voor de webinar.

Denise laat zien hoe je je peuter en kleuter op een bewuste manier in aanraking laat komen met media, zonder de balans uit het oog te verliezen. Door in te gaan op het combineren van voorlezen, kijken, luisteren, spelen én doen. Met en zonder scherm. Binnen en buiten. Je krijgt praktische tips en er is ruimte voor het stellen van vragen.

Meld je aan

Klik op de orankje knop hieronder en bestel een 'kaartje'. Je ontvangt dan een e-mail. Daarin staat de link naar de online bijeenkomst.
Klik meteen op deze link om hem te activeren en bewaar hem voor gebruik op 31 maart om 20.00 uur.

Over Denise Bontje

Denise Bontje (@dmaakthetbont) is gespecialiseerd op het gebied van taal en mediaopvoeding én samen met Manon Bontje beheerder van Mediasmarties, de online mediagids vol media voor kinderen van 0 – 12 jaar.

 

Deze gratis webinar wordt gegeven tijdens de jaarlijkse Media Ukkie Dagen, een initiatief van Netwerk Mediawijsheid.