Mama & Papa café

6 maart 2020, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer gaat het over de eerste 1000 dagen van je kindje. Daarbij gaan we ook spelen met scheerschuim. Speciale gast is babycoach Karin Langelaan.

De eerste 1000 dagen van je kindje

• Hoe geef je je kindje een gevoel van veiligheid?
  • Hoe ga je het beste om met alles rondom slapen?
  • Wat kun jij als ouder begrijpen van de 'taal van het huilen'?

Babycoach Karin Langelaan geeft deze ochtend antwoord op deze vragen. Uiteraard kun je haar zelf ook vragen stellen.

Je gaat ook samen met je kindje wat leuks doen: spelen met scheerschuim. Al spelende merk je hoe jij en je kindje vertrouwen opbouwen, doordat jij je kindje het vertrouwen geeft om het schuim te gaan ontdekken.

In haar werk als babycoach ondersteunt Karin Langelaan ouders met een baby van 0 tot 1,5 jaar. Ze kijkt mee bij problemen met slapen, voeding, huilen en/of de ontwikkeling. Lees er meer over op haar website.

Over het Mama & Papa Café

Mama & Papa café MOOIJ is een ontmoetingsplek voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, gezellig samen spelen…
Grootouders, ooms en tante’s en oppassers zijn ook van harte welkom!

Mama & Papa café MOOIJ is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).

Van september tot en met juli

Het Mama & Papa café is elke eerste vrijdag van de maand open in de Bibliotheek IJsselstein, behalve in augustus.