Mama & Papa café

6 december 2019, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer komen we allemaal lekker in beweging!

Lekker bewegen met je kindje

Dit keer komen we allemaal lekker in beweging! Onze speciale gasten zijn Willemien Schutrops en Anoek van der Heijden van Kinder Fysiotherapie IJsselstein. Zij weten alles over hoe kinderen bewegen en hoe ze zich daarin ontwikkelen.

Willemien en Anoek maken in de Bibliotheek een spellencircuit. Daarop ga jij samen met je kindje op ontdekking, spelen en bewegen.

Ondertussen kom je van alles te weten over bewegen met je kindje. Spelenderwijs leert je kind zijn of haar lichaam beter kennen en gebruiken. Ontdek hoe jij je kind daarbij kunt helpen. Uiteraard is er volop ruimte voor jouw vragen.

Over het Mama & Papa Café

Mama & Papa café MOOIJ is een ontmoetingsplek voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, gezellig samen spelen…
Grootouders, ooms en tante’s en oppassers zijn ook van harte welkom!

Mama & Papa café MOOIJ is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).

Van september tot en met juli

Het Mama & Papa café is elke eerste vrijdag van de maand open in de Bibliotheek IJsselstein, behalve in augustus.