Mama & Papa café: Dansen!

6 november 2020, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Een gezellige ochtend voor ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit keer gaan we lekker dansen! Dat kan nu niet in de Bibliotheek, maar met een dansles-filmpje dans je lekker thuis met je kindje.

Lekker dansen!

Dit keer zou Mandy Pijnenburg van Dansschool Dansja onze speciale gast zijn bij het Mama & Papa Café in de Bibliotheek. Maar dat kan helaas niet doorgaan. Want de Bibliotheek is gesloten, door de strengere coronamaatregelen.

Maar natuurlijk kun je ook thuis dansen met je kindje. Mandy heeft daarvoor een dansles-filmpje gemaakt.

De dansles gaat over de dierentuin. De kinderen thuis hebben alleen een (stof)doekje nodig. En dan maar lekker dansen met mama of papa!

Over het Mama & Papa Café

Het Mama & Papa café is elke eerste vrijdag van de maand open in de Bibliotheek IJsselstein, behalve in augustus.

Mama & Papa café MOOIJ is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).