Mama & Papa café

3 juli 2020, van 10:00 tot 11:30 | IJsselstein, Speeltuin Kloosterplantsoen

Kosten: Gratis

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Ter afsluiting van het seizoen gaan we lekker naar buiten!

Mama & Papa café MOOIJ is een ontmoetingsplek voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, gezellig samen spelen… Grootouders, ooms en tante’s en oppassers zijn ook van harte welkom!

Mama & Papa café MOOIJ is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).

Buiten spelen

Ter afsluiting van het seizoen gaan we samen naar buiten. Het Mama & Papa Café is dit keer in Speeltuin Kloosterplantsoen. Om 10.00 uur ben je welkom in de Speeltuin, die speciaal voor ons open gaat. Het Mama & Papa Café heeft daar deze ochtend een eigen hoek.

Buiten spelen is goed voor de gezondheid van je kind. En vooral ook ontzettend leuk!
Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Al spelend leert je peuter schoppen tegen een bal, fietsen op een driewieler of zandkastelen bouwen in de zandbak. Hij of zij ontdekt zijn omgeving en leert ook met andere kinderen te spelen.

Na afloop van deze ochtend staat er voor iedereen een kleinigheidje klaar. We wensen kinderen en ouders een fijne zomer toe!

Regenachtig weer? Dan organiseren we binnen een leuk programma. We houden je op de hoogte via onze Facebookpagina.

Van september tot en met juli

Het Mama & Papa café is elke eerste vrijdag van de maand open in de Bibliotheek IJsselstein, behalve in augustus.