Mama & Papa café

1 februari 2019, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Voorlezen maakt je leuker! Nationale Voorleesdagen 2019

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer is het thema 'Voorlezen is een feestje!'.

Mama & Papa café MOOIJ is een ontmoetingsplek voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen, gezellig samen spelen…
Grootouders, ooms en tante’s en oppassers zijn ook van harte welkom!

Mama & Papa café MOOIJ is een samenwerking van de Bibliotheek Lek & IJssel en het Consultatiebureau IJsselstein (GGD regio Utrecht).

Voorlezen is een feestje!

We zitten midden in de Nationale Voorleesdagen, het jaarlijkse voorleesfeest voor peuters, kleuters én hun ouders.
Voorlezen is gezellig, leuk én belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind.

Elk jaar verschijnen er weer prachtige nieuwe boeken. Onze leesconsulent heeft volop tips voor je om voorlezen nog gezelliger te maken. Natuurlijk leest ze ook voor uit het Prentenboek van het Jaar, Een huis voor Harry.
We gaan niet alleen luisteren en stilzitten, maar ook liedjes zingen, een spel doen én je mag met Harry op de foto. Alleen een aai geven mag natuurlijk ook.

Alle (groot)ouders van baby's en peuters in IJsselstein zijn van harte welkom, met hun kleintjes.
Na afloop ga je naar huis met nieuwe inspiratie!

Van september tot en met juni

Het Mama & Papa café is elke eerste vrijdag van de maand open in de Bibliotheek IJsselstein, behalve in juli en augustus.