Cupcakes versieren met Deksels Lekker

15 november 2017, van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Proef, probeer en beleef tijdens de Kookboeken7Daagse. Vanmiddag kunnen kinderen cupcakes versieren, samen met de mensen van Deksels Lekker.

Houdt u van koken en bakken? Tijdens de Kookboeken7Daagse, van 11 tot en met 19 november, kunt u uw hart ophalen. Van maandag tot en met vrijdag geven Houtense ondernemers u in de Bibliotheek een kijkje in hun keuken. Deze middag:

Deksels Lekker – Cupcakes versieren

woensdag 15 november 15.00 - 17.00 uur
Kinderactiviteit

Deksels Lekker is een lunchroom en sociale onderneming midden in het centrum van Houten, die een opstapwerkplek biedt aan (jong)volwassenen. Jongeren kunnen zichzelf verder ontwikkelen door Deksels Lekker te koken met lokale, verse producten.
In de Bibliotheek staan zij klaar om samen met de Houtense kinderen de lekkerste cupcakes te versieren.

Proef, probeer en beleef!