Proeverij uit 'Kookkunst' van het Eetatelier

14 november 2017, van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Proef, probeer en beleef tijdens de Kookboeken7Daagse. Vanmiddag een proeverij uit 'Kookkunst', het kunstkookboek van Het Eetatelier.

Houdt u van koken en bakken? Tijdens de Kookboeken7Daagse, van 11 tot en met 19 november, kunt u uw hart ophalen. Van maandag tot en met vrijdag geven Houtense ondernemers u in de Bibliotheek een kijkje in hun keuken. Deze middag:

Het Eetatelier – Proeverij uit ‘Kookkunst’

dinsdag 14 november 15.00 - 17.00 uur

Restaurant Het Eetatelier biedt dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. Hun kunstkookboek 'Kookkunst' bevat bijzondere recepten en is geïllustreerd door cliënten die bij Atelier De Wijde Doelen en Atelier 't Rondeel dagbesteding krijgen.

Medewerkers van Reinaerde komen in de Bibliotheek hapjes klaarmaken uit dit kookboek.

Proef, probeer en beleef!