Kinderboekenweekfeest

30 september 2020, van 13:45 tot 15:00 | de Bibliotheek Leerdam

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Om 13.45 trappen we de Kinderboekenweek 2020 af met het hijsen van de Kinderboekenweekvlag door de Leerdamse producent en regisseur Lucio Messercola. Om 14.00 uur begint een leuke voorstelling: Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap, van poppentheater De Vliegende Koffer.

Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap

Een mooi en fantasierijk verhaal met grote poppen over de lieve en grappige Ollie Trollie. Voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar, en alle mensen die van sprookjes houden.

Ollie Trollie komt graag bij zijn lieve oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen. Over Mannetje Lampenkap die op een dag alle lampjes pikte. 'Bestaat hij echt?' vraagt Ollie. En dan verdwijnt het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek. Op zoek naar het verdwenen lampje en... Mannetje Lampenkap.

Reserveer een plekje!

Vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk om van te voren een plekje te reserveren. Er is plaats voor 50 kinderen van 3 t/m 7 jaar oud, zonder ouders. Opgeven kan door een mail te sturen naar cultuur@jeugdactief.nl of bel: 06-57 66 77 57. Na afloop is er nog een hapje en een drankje voor de kinderen. 

Deze activiteit is in samenwerking met onze lokale samenwerkingspartners: Jeugd Actief en SamenDoen.