Kinderboekenweek 2022: Voorstelling Stapelgek in Leerdam

5 oktober 2022, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Leerdam

Kosten: gratis

Valentijn Productiehuis komt naar de Bibliotheek Leerdam voor een voorstelling in de Kinderboekenweek! Valentijn verbeeldt een stapelgek verhaal over bouwen, stapelen, doorzetten en nooit opgeven. Voor kinderen van 3-7 jaar.

De voorstelling

Er wordt volop gebouwd. Met blokken, stenen en grote machines wordt het ene na het andere groene huis neergezet. De bouwers zijn er maar druk mee. Maar hé, wat horen ze daar? Tjielp tjielp! Zoef, daar vliegt een knalgeel kanariepietje voorbij. Snel leggen de bouwers het werk neer en rennen er achteraan. Tring tring! Hé, is dat de telefoon? Zo komt de stad nooit af. Maar de bouwers moeten opnemen, want het is Sjoerd die steeds belt.

Hij heeft plannen om de stad nóg mooier  te maken, totdat het uit de hand loopt...

Doe je ook mee?

• Woensdag 5 oktober 2022
  • Van 15:00 tot 16:00 uur.
  • Aanmelden is niet nodig, je kunt zo binnenlopen.
  • Het kan zijn dat het te druk wordt, dan geldt vol = vol.
  • De voorstelling is gericht op kinderen van 3-7 jaar.
  • De voorstelling vindt plaats in de Bibliotheek Leerdam, Dr. Reilinghplein 3

De voorstelling is gebaseerd op dit boek