Kinderboekenweek 2022: Knutselen met natuurmaterialen in Houten-Centrum

12 oktober 2022, van 14:45 tot 16:45 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: €1,-

Gezellig samen knutselen! Deze activiteit is in samenwerking met KoffieAtelier Reinaerde en Natuur- en Milieu Educatie Houten. Voor kinderen van 6-9 jaar.

Dit gaan we doen

• We gaan samen knutselen in het thema van de Kinderboekenweek: Gi-Ga-Groen!
  • Met natuurmaterialen gaan we een egeltje boetseren
  • Van knutselen krijg je honger: KoffieAtelier Reinaerde verzorgt pannenkoeken voor €1,-
  • De Bibliotheek verzorgt gratis iets te drinken voor bij de pannenkoek

Doe je ook mee?

• Woensdag 12 oktober 2022
  • Van 14:45 tot 16:45 uur
  • Het knutselen is voor kinderen van 6-9 jaar
  • Deelname aan het knutselen is gratis
  • KoffieAtelier Reinaerde verzorgt voor €1,- per persoon een lekkere pannenkoek. De Bibliotheek zorgt voor gratis iets lekkers te drinken erbij.

Deze activiteit is een samenwerking met Natuur- en Milieueducatie Houten (NME) en KoffieAtelier Reinaerde (KAR).

Over Natuur- en Milieueducatie Houten

Natuur- en Milieu educatie Houten laat kinderen en ouderen kennismaken met natuur en milieu. Dat doen ze door ondersteuning te bieden aan basisscholen. Ook organiseert NME maandelijks een buitenschoolse natuuractiviteit en is het mogelijk om via NME kinderfeestjes te reserveren.

Over KoffieAtelier Reinaerde

Het KoffieAtelier is een horecagerichte dagbestedingslocatie, in het Huis van Houten. Hier worden verse broodjes en soepen bereid en koffie met wat lekkers. Het is een café met kleine keuken voor mensen met een verstandelijke beperking.