Kinderboekenweek: Ridder Roderick en Vrouwe Bertha

30 september 2020, van 15:00 tot 16:15 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In het oude IJsselstein zijn allerlei geheimen te ontdekken! Voordat je op ridderspeurtocht gaat, kun je kijken naar een voorstelling van Ridder Roderick en Vrouwe Bertha. Drie verschillende startmomenten. Voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

En toen...

Het thema van de Kinderboekenweek 2020 is 'En toen...'. Daarom gaan we terug in de tijd! Kom kijken naar de voorstelling van Ridder Roderick en Vrouwe Bertha, en ontvang de speurtocht door IJsselstein gratis (normale prijs 2,- euro). We starten om 15.00, 15.30 en 16.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 10 minuten, daarna mag je zelf de speurtocht doen. Dat hoeft niet per se op dezelfde dag, je hebt er de hele Kinderboekenweek (t/m 10 oktober) de tijd voor!

Aanmelden noodzakelijk

Vanwege corona is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden voor de voorstelling. Elke ronde hebben we plaats voor 10 kinderen tussen de 7 en 12 jaar (zonder ouders). Reserveer een plekje door te mailen naar ijsselstein@bibliotheeklekijssel.nl of te bellen naar 085 483 54 32. Laat duidelijk weten welk tijdstip je wilt komen: 15.00, 15.30 of 16.00 uur.

Win twee kaartjes voor de Kindervertelvaart!

Als je de speurtocht goed hebt gemaakt, kun je met het antwoord een prijs winnen! Lever daarom je speurtocht uiterlijk zaterdag 10 oktober in bij de Bibliotheek, in ruil voor een heus ridderdiploma. Uit de goede inzendingen wordt een winnaar getrokken. Deze gelukkige wint twee kaartjes voor de Kindervertelvaart op 21 oktober, in de herfstvakantie.