Escape game: Onverwacht op reis

9 oktober 2019, van 18:30 tot 20:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Een spannende avond in de Kinderboekenweek voor kinderen uit groep 7 en 8. Doe mee aan de escape game rond Koen, die onverwacht in Houten is beland, en maak kans op een mooie prijs.

Inloop vanaf 18.15 uur, we beginnen om 18.30 uur.

Kom je ook? Meld je zo snel mogelijk aan, want er is maar beperkt plaats.

Aanmelden kan van woensdag 18 september tot dinsdag 8 oktober, maar vol = vol.

Escape game: Koen onverwacht op reis

De escape game gaat over Koen, die onverwacht op reis is gegaan. Nu is hij in Houten beland, zo ver had hij niet verwacht te komen. Hoe komt hij weer terug in Boekelo?

We gaan in groepjes aan de slag om Koen weer op weg te helpen. Samen met andere kinderen in jouw groepje speel je de speciale app. Voor antwoorden op de vragen mag je op zoek gaan in de Bibliotheek. Kraak de code! Eindigt jouw groepje als eerste? Dan winnen jullie een mooie prijs.

We organiseren deze avond samen met stagiairs van het Calscollege, die ook de app hebben ontwikkeld.

Boekentips: Reis mee!

Lees meer op onze websitepagina Kinderboekenweek