Oog in oog met Harmen van Straaten

5 oktober 2019, van 15:15 tot 16:15 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: Gratis

Maak een fantastische fantasiereis met Harmen van Straaten, tekenaar en schrijver van kinderboeken. Voor alle kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Harmen van Straaten maakte tekeningen voor ruim 400 boeken in binnen- en buitenland. Hij schreef ook meer dan 50 boeken voor alle leeftijden. Voor de Kinderboekenweek 2013 schreef Harmen het Kinderboekenweekgeschenk: 'Je bent super... Jan!'.

Deze middag draait het om zijn boek 'De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni'. Je ontdekt je de meest fantastische reizen in je hoofd kunt maken, zonder er ooit geweest te zijn.

Foto: © Kajsa Blomberg

Reis mee met Harmen van Straaten

• Ontmoet de bekende tekenaar en schrijver van kinderboeken.
  • Luister naar het verhaal en ontdek hoe je een reis kunt maken door je fantasie.
  • We gaan ook tekenen en toneelspelen.
  • Scoor een handtekening (en misschien zelfs een selfie!).

Wij organiseren dit bezoek samen met Boekhandel De Kler in Houten.

Haal je gratis kaartje

De toegang is gratis, maar je hebt wel een kaartje nodig.
Dat kun je vanaf woensdag 18 september ophalen in de Bibliotheek Houten-Centrum. Wees er snel bij, want op = op!

Leen & lees het boek

• De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni

Harmen van Straaten

Toni Malloni's opa is verdwenen tijdens een goochelact. Wanneer Toni (ik-figuur) op zolder zijn opa’s goochelhoed vindt, belandt hij in het verlaten pretpark Malloni-land. Alle mensen die hij daar ontmoet, denken dat hij het pretpark van de ondergang zal redden. Maar kan Toni dat wel? Vanaf ca. 9 jaar.

Fictie, Kinderboek, Sprookjes, Fictie

Nederlands, 96 pagina's, Leopold, Amsterdam, 2018

Gedrukt boek

Bekijk details van De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni