Oog in oog met Anna Woltz

2 oktober 2019, van 16:00 tot 17:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Maak kennis met Anna Woltz, de schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk. In de Bibliotheek komt ze daarover vertellen, voorlezen en handtekeningen zetten. Voor alle kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Maak kennis met Anna Woltz

• Kom kennismaken met één van de meest succesvolle kinderboekenschrijfsters van dit moment.
  • Leer van haar hoe je een boek schrijft, luister naar haar verhalen en scoor een handtekening (en misschien zelfs een selfie!).

Wij organiseren dit bezoek samen met Boekhandel Logica.

Haal je gratis kaartje

De toegang is gratis, maar je hebt wel een kaartje nodig.
Dat kun je vanaf woensdag 18 september ophalen bij Boekhandel Logica. Wees er snel bij, want op = op!

Haaientanden

Anna Woltz schrijft al vanaf haar 15e en wint de ene prijs na de andere. Speciaal voor de Kinderboekenweek schreef ze Haaientanden. Dit boek krijg je in de boekhandel cadeau als je in de Kinderboekenweek voor minstens 10 euro aan kinder- of jeugdboeken koopt.

Atlanta van elf heeft een waanzinnig plan: ze wil in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Voor de belangrijkste tocht van haar leven heeft ze twaalf boterhammen nodig, vier bananen, een nachtbeugel en kerstverlichting. Opgeven kan niet, dan gaat alles mis. Ze is pas net begonnen als ze keihard tegen de fiets van Finley knalt. Finley is even oud als Atlanta, Hij is vrolijk, grappig én mysterieus: hij is weggelopen van huis, maar heeft niks meegenomen. In zijn zak zitten alleen twee haaientanden … Heeft Atlanta pech dat ze hem ontmoet, of juist geluk?

Lees meer op onze websitepagina Kinderboekenweek