Joris' Kerstboom

6 december 2018 t/m 29 december 2018 | de Bibliotheek IJsselstein en de Bibliotheek Vianen

Kosten: Gratis

In IJsselstein en Vianen staat vanaf 6 december een Joris' Kerstboom in de Bibliotheek. Kom langs en hang voor jouw dierbare een kerstbal met daarin een kerstgedachte in de boom.

De Joris’ Kerstboom is een vertaling van het tv-programma van presentator Joris Linssen waarin hij mensen uitnodigt stil te staan bij een dierbaar persoon en hun verhaal te delen.

Joris’ Kerstboom is de plek waar je een reddende engel kunt bedanken, sorry kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt vieren.

We bieden alle bezoekers van de Bibliotheek de gelegenheid een speciale boodschap in Joris’ Kerstboom te hangen. Wie zet jij in het licht?

Hoe werkt het?

In de buurt van de kerstboom vind je een tafel met kerstballen. Deze kun je vullen met jouw persoonlijke boodschap. Schrijf een mooie boodschap, maak een tekening of plak een foto, en hang de kerstbal aan het lintje in Joris’ Kerstboom. Zo groeit de boom uit tot een echte Joris’ Kerstboom!
Onze medewerkers en vrijwilligers helpen je graag op weg.

Tv-uitzending

Presentator Joris Linssen is op woensdag 12 december op bezoek bij Bibliotheek Gouda, één van de vijf plekken waar de tv-opnames voor Joris’ Kerstboom plaatsvinden.
Bekijk de uitzending op zondag 23 december om 21.10 uur op NPO 2.