Start nieuwe leesclub kunstgeschiedenis

8 oktober 2020, van 10:30 tot 11:30 | de Bibliotheek Vianen

Kosten: Gratis

Informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over kunstgeschiedenis en kunststromingen te lezen en daarover met anderen te spreken.

Heb jij juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om je te verdiepen in kunstgeschiedenis en kunstbeleving? En heb je de behoefte om jouw leeservaring met anderen te delen, in een kleine groep? Word dan lid van de leesgroep kunstgeschiedenis, die binnenkort in Vianen start. Ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken. Uiteraard met inachtneming van de geldende regels.

Deze bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de Bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over kunstgeschiedenis te praten en het aantal leesgroepen neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesgroep meer gaat lezen en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.
Leesgroepen verdiepen zich elke 6 à 7 weken in een bepaalde kunstenaar, een stroming of in een bepaalde periode in de kunstgeschiedenis. Op de website www.senia.nl staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Meld je aan

Onder de huidige omstandigheden is aanmelden verplicht. Dat kan per e-mail aan ria.benschop@senia.nl of telefonisch 06 27317623.