ZomoooiExpositie 'Liefde voor dieren'

3 augustus 2017 t/m 28 september 2017 | de Bibliotheek IJsselstein

kleurig schilderij van een kikker met bloemen

Bijzondere kunst, gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Unieke creaties, vanuit een bijzonder perspectief.

De kunstenaars werken allemaal bij ZOMO Dagbesteding en hebben een unieke kijk op de wereld om zich heen, wat tot uiting komt in hun kunstwerken. Dit is hun derde expositie in de Bibliotheek IJsselstein, het thema is 'Dieren'.

logo ZOMO dagbesteding

Marianne van den Engel van ZOMOZORG vertelt over de kunstenaars van ZOMO: "Wij van Werkcentrum ZOMOOOOI zijn verhuisd van Doelenstraat 10 naar Utrechtsestraat 16. Hier hebben wij een mooie nieuwe werkruimte, waar een ieder zijn creativiteit kan ontplooien. We vinden het heel leuk dat de kunstwerken van onze medewerkers ook dit jaar weer een tijdje bezichtigd kunnen worden bij de Bibliotheek. Hier worden zij enorm trots van!

Dit jaar hebben wij gekozen voor het thema dieren. Wij hopen dat u allen zult genieten van onze prachtige kunstwerken."