10 jaar Sprokkelroute

23 november 2018 t/m 22 december 2018 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

Grote overzichtstentoonstelling van 10 jaar Kerstavond van Mevrouw Klein Sprokkelhorst. Posters, folders, krantenknipsels en voorwerpen nemen je mee van de allereerste keer naar nu. Met speurtocht.

De expositie op de bovenverdieping geeft een beeld van de groei die het evenement heeft doorgemaakt sinds de start in 2009: posters, folders, krantenknipsels en voorwerpen nemen je mee van de allereerste keer naar nu.

Ook de benedenverdieping is helemaal ingericht rondom Sprokkelhorst. In de vitrine zie je een verzameling materialen en attributen die horen bij het thema. Kunstenares Lidi Oepts exposeert met werken die helemaal bij de sfeer van december passen.

Je kunt de tentoonstelling bekijken tijdens alle openingstijden van de Bibliotheek en natuurlijk op de Kerstavond van Mevrouw Klein Sprokkelhorst op 14 december.

Opening in stijl op 23 november

13.00 uur

Wethouder Peter Bekker komt naar de Bibliotheek om de expositie, en daarmee de 10e editie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst, officieel te openen.

Sprokkelspeurtocht

Kinderen kunnen in de periode van de expositie een leuke Sprokkelspeurtocht doen in de Bibliotheek. Vanaf de opening op 23 november tot en met zaterdag 22 december, tijdens alle openingsuren van de Bibliotheek. Vraag een deelnameformulier aan een van onze medewerkers.

Foto's: Lidi Oepts

De tentoonstelling is opgezet in goede samenwerking tussen Stichting Sprokkelhorst, de Bibliotheek en diverse kunstenaars en vrijwilligers.