Digi-café Houten

18 september 2018, van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek Houten-Centrum

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ontdek meer mogelijkheden van je iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het digi-café.

Digi-café is de nieuwe naam van het Tabletcafé.

Het digi-café is een plaats waar bezoekers vrij kunnen aanschuiven en samen met anderen basisvaardigheden kunnen leren en waar gevorderden meer uit hun apparaat kunnen halen. Deskundige vrijwilligers van HCC Seniorenacademie en van Houten&co beantwoorden op deze ochtend vragen van bezoekers en geven tips over nieuwe apps en andere handigheden. Bezoekers kunnen ook elkaar verder helpen door hun ervaringen uit te wisselen bij een lekker kopje koffie.

Kom gezellig langs! Vooraf aanmelden is niet nodig. Vergeet niet je tablet van tevoren op te laden. Het tabletcafé is een gezamenlijke activiteit van HCC Seniorenacademie, van Houten&co en de Bibliotheek Lek & IJssel.

Iedereen digitaal vaardig

De digitale ontwikkelingen in onze maatschappij zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben moeite met het gebruik van een computer, internet of het gebruik van de digitale overheid. Voor deze mensen biedt de Bibliotheek verschillende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.