BoekStart Pret

21 augustus 2019, van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Vianen

Kosten: Gratis

Kom samen met je kind zingen, spelen, bewegen en luisteren naar verhalen. Geniet van het samen bezig zijn en ontdek wat je kind spelenderwijs leert. Dit gaat het over praten en voorlezen met gebaren.

Praten en voorlezen met gebaren

Rustig een beetje luisteren naar het voorlezen is er dit keer niet bij. De gebarencoach van Wapperkids zet jou en je peuter aan het werk!

Praten  kan met handen en voeten en met je ogen kun je luisteren. Maak eens gebaren bij het voorlezen, dan wordt samen een boekje bekijken een vrolijke belevenis. Kom het proberen!

Als je uitgewapperd bent, krijg je  van ons een kopje koffie/thee en hebben we iets lekkers voor de kinderen.

Het is vakantie. Ook oudere kinderen mogen gerust meekomen naar de bibliotheek. Wij zorgen ervoor dat er ook voor hen iets te doen is.

BoekStart Pret in het kort

• 1x per maand, op de 3e woensdag.
  • Met een deskundige gast of onze eigen BoekStart-coach Karina.
  • Gezellig samen bezig zijn met je kind, van 10.00 - 10.30 uur.
  • Daarna met elkaar iets drinken en napraten.
  • Voor kinderen van ongeveer 2-4 jaar, samen met hun vader, moeder, opa of oma.
  • Broertjes en zusjes mogen meekomen.
  • Aanmelden is niet nodig.
  • Helemaal gratis!