BoekStart-coach

14 juni 2018, van 09:00 tot 12:00 | Consultatiebureau IJsselstein, Merkelbachlaan 2, 3404 EX IJsselstein

Voorlezen vanaf de babytijd is heel belangrijk voor de taalontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ouders nu op het consultatiebureau terecht bij de BoekStart-coach.

De BoekStart-coach is een opgeleide leesconsulent van de Bibliotheek, speciaal voor ouders van jonge kinderen. Je kunt onze BoekStart-coach Ilona Potter wekelijks treffen in de wachtruimte van het consultatiebureau.

Ga gezellig met haar in gesprek over (voor)lezen en kom meer te weten over het het belang daarvan. Ilona laat je graag kennis maken met een mooie collectie prentenboeken en geeft je (voor)lees- en boekentips. Op een speciale display vind je BoekStart-folders in verschillende talen.

Enthousiast?

BoekStart-coach Ilona nodigt je van harte uit om naar de Bibliotheek te komen om samen met je kindje de wereld van prentenboeken te gaan ontdekken.

Je kindje kan helemaal gratis lid worden van de Bibliotheek! Je krijgt dan een BoekStart-koffertje met inhoud en kunt meteen prentenboeken uitzoeken om mee naar huis te nemen.

Voor een goede taalontwikkeling

De BoekStart-coach is een echte spin in het web. Ze kan ouders ook informeren over verschillende (taal)activiteiten binnen het Taalhuis IJsselstein en eventueel doorverwijzen. Het project is mede mogelijk gemaakt door Stichting Lezen.

De Bibliotheek Lek & IJssel en Consultatiebureau IJsselstein (GGD Regio Utrecht) werken al jaren samen in het BoekStart project, dat nu met de BoekStart-coach is uitgebreid.