Burgemeester op bezoek

13 september 2019, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

In een rondleiding door de Bibliotheek maakt burgemeester Gilbert Isabella kennis met onze taalactiviteiten voor jong en oud. Wil jij daar ook meer over weten? Je bent van harte welkom.

Het thema van de Week van de Alfabetisering is dit jaar Durf! Burgemeester Isabella komt naar de Bibliotheek om met eigen ogen te zien dat er veel Durf voor nodig is om op volwassen leeftijd aan de slag te gaan met het verbeteren van het lezen, schrijven en spreken van de Nederlandse taal. Taalvrijwilligers en deelnemers van de Praattafel en de Taalinloop vertellen hun verhaal.

Week van de Alfabetisering

Van maandag 9 t/m zondag 15 september 2019 is de Week van de Alfabetisering. Het thema is: DURF! Er is immers veel durf voor nodig om op volwassen leeftijd aan de slag te gaan met beter leren lezen en schrijven. De Bibliotheek helpt daarbij. Met deze week volop activiteiten waarin taal centraal staat.