Lezing: Doe ik het eigenlijk wel goed als ouder

7 oktober 2020, van 20:00 tot 21:45 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

In de Week van Opvoeding organiseren Stichting Pulse, GGD Midden Nederland en de Bibliotheek IJsselstein drie interessante lezingen voor ouders, verzorgers en opvoeders. Op woensdag 7 oktober vertelt Eline Weijers van Ouderschap vanuit je hart dat opvoeden echt vallen en opstaan is.

Twijfel jij wel eens of je het goed doet als moeder of vader?

Dat je spijt hebt omdat je uit je slof bent geschoten naar je kind. Of je zit zo in je hoofd en into-do-lijstjes waardoor je te weinig aandacht hebt voor je kind. Misschien merk je aan jezelf dat je graag de controle houdt en dat je jonge kind daar averechts op reageert. Je hebt verwachtingen over het ouderschap die niet kloppen met de werkelijkheid.

Oef, opvoeden is echt vallen en opstaan. Voor jou en voor alle ouders.

Kom praten en luisteren naar de eigenWIJSheid van ouders die net als jij wel eens onzeker zijn in het opvoeden. Je gaat naar huis met een bredere en vooral mildere kijk op jezelf als ouderen op opvoeden. Natuurlijk kun je ook je vragen stellen en geeft Eline praktische tips!

Praktische details

De lezing vindt plaats in de Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7 in IJsselstein.
Vanaf 19.45 uur is de deur open. Om 20.00 uur starten we met de lezing.
Nieuw dit jaar is dat de lezing ook via een online Livestream kan worden gevolgd.

Voor ouders / verzorgers / opvoeders van kinderen van 6-12 jaar. Deelname is gratis.
Graag van te voren aanmelden. Stuur hiervoor een e-mail naar j.iljas@stichting-pulse.nl.

Volledige programma Week van de Opvoeding