Resultaat 1 - 10 (van 23)

• Media Ukkie Dagen

7 maart 2019

Wat zijn goede apps, games en video’s voor jonge kinderen? En wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media? Ontdek het tijdens de Media Ukkie Dagen.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Voorleeskampioen van onze regio: Mila

5 maart 2019

Mila Heesbeen van basisschool De Ark van Noach in IJsselstein heeft vanochtend in Vianen de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Mila

• Boekenweek 2019

26 februari 2019

'De moeder de vrouw' is het thema van de Boekenweek 2019. Een tijdloos én actueel thema. Laat je inspireren door de grote variatie aan boeken over dit onderwerp. De Boekenweek is van 23 tot en met 31 maart.

Bekijk details van Boekenweek 2019

• Hulp bij belastingaangifte

25 februari 2019

Vind je het lastig om online je belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan je daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

26 november 2018

Met een dashcam kun je filmen wat er voor je op de weg gebeurt. Dat wordt steeds populairder. Ook je smartphone kun je als dashcam gebruiken.

Bekijk details van Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• Lees dit als je de Wise-app gebruikt

5 juli 2018

De app Bibliotheek Wise is handig voor verlengen, reserveren en meer. Gebruik je hem al? Dan is het nodig om eenmalig een kleine handeling uit te voeren.

Bekijk details van Lees dit als je de Wise-app gebruikt