Resultaat 1 - 10 (van 30)

• De beste reisapps volgens onze MediaCoach

12 juni 2019

Een koffer vol e-books, moeiteloos een vreemd menu vertalen en onderweg al een reisblog bijhouden. Reisapps zijn een must voor een zorgeloze vakantie. Onze MediaCoach tipt zes gratis apps.

Bekijk details van De beste reisapps volgens onze MediaCoach

• Spannende Boeken Weken 2019

27 mei 2019

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• de VakantieBieb gaat weer open

24 mei 2019

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met ruim 50 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

Bekijk details van de VakantieBieb gaat weer open

• Welkom in de podcastwereld

22 mei 2019

Intiem, persoonlijk en bijna overal toepasbaar: een podcast is ideaal voor wie niet de hele tijd met een scherm voor zijn gezicht wil zitten. Luister je mee?

Bekijk details van Welkom in de podcastwereld

• Podcast van de Bibliotheek

23 april 2019

Heb je BibliotheekCast, de podcast van de Bibliotheek, al ontdekt? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 5 afleveringen luisteren.

Bekijk details van Podcast van de Bibliotheek

• Dit hebben wij in 2018 gedaan

11 april 2019

Bekijk ons jaarverslag over 2018, het staat nu online. Met onze resultaten en cijfers en inspirerende verhalen van bezoekers en vrijwilligers.

Bekijk details van Dit hebben wij in 2018 gedaan

• Vernieuwde e-books app

2 april 2019

De e-booksapp van de online Bibliotheek is per 2 april vernieuwd. Download meteen de nieuwe versie.

Bekijk details van Vernieuwde e-books app

• Meer van de bieb, nu ook voor thuis

25 maart 2019

Al jaren kun je in de Bibliotheek gratis allerlei digitale bronnen gebruiken. Met je bibliotheekpas kan dat nu ook thuis. Woordenboeken, uittreksels, theorie-examens rijbewijs, voorleesfilmpjes en nog veel meer.

Bekijk details van Meer van de bieb, nu ook voor thuis

• Media Ukkie Dagen

7 maart 2019

Wat zijn goede apps, games en video’s voor jonge kinderen? En wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media? Ontdek het tijdens de Media Ukkie Dagen.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Voorleeskampioen van onze regio: Mila

5 maart 2019

Mila Heesbeen van basisschool De Ark van Noach in IJsselstein heeft vanochtend in Vianen de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Mila