Resultaat 1 - 10 (van 21)

• Weet wat je eet!

15 oktober 2018

Wat kun je maken van de ingrediënten in jouw koelkast? Hoe weet je of je voldoende bouwstoffen binnenkrijgt? De Bibliotheekcampagne Nederland Leest 2018 staat in het teken van voeding.

Bekijk details van Weet wat je eet!

• Loop in de voetsporen van de boswachter

17 september 2018

De boswachters van Staatsbosbeheer hebben de allermooiste wandelroutes van Nederland voor je uitgestippeld. Zij nemen je mee langs hun favoriete plekjes.

Bekijk details van Loop in de voetsporen van de boswachter

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• Lees dit als je de Wise-app gebruikt

5 juli 2018

De app Bibliotheek Wise is handig voor verlengen, reserveren en meer. Gebruik je hem al? Dan is het nodig om eenmalig een kleine handeling uit te voeren.

Bekijk details van Lees dit als je de Wise-app gebruikt

• Steeds meer leden lenen e-books

31 mei 2018

Uit de cijfers voor 2017 blijkt dat steeds meer van onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek. Hoor jij daar al bij?

Bekijk details van Steeds meer leden lenen e-books

• Nieuwe privacyregels

25 mei 2018

In aansluiting op de AVG hebben wij een nieuw privacybeleid ingevoerd. Lees er meer over.

Bekijk details van Nieuwe privacyregels

• Nieuwe BoekStart-app

26 april 2018

Download de nieuwe BoekStart-app, boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter.

Bekijk details van Nieuwe BoekStart-app

• Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

6 maart 2018

Sil Verrips van basisschool De Wiekslag uit Vianen heeft vanochtend in Houten de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Hulp bij belastingaangifte

20 februari 2018

Vindt u het lastig om online uw belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan u daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte