Resultaat 1 - 10 (van 30)

• Welke vogel is dit?

18 juni 2018

Genieten van vogels kan, zonder dat je weet hoe ze heten. Maar het wordt veel leuker als je de naam weet van wat je ziet vliegen of hoort fluiten. Zeker als je met vakantie bent.

Bekijk details van Welke vogel is dit?

• Openingstijden zomervakantie

11 juni 2018

Naar de bibliotheek in de zomervakantie? Je bent van harte welkom! Houd wel rekening met aangepaste openingstijden in IJsselstein, Vianen en Houten-Schoneveld.

Bekijk details van Openingstijden zomervakantie

• Steeds meer leden lenen e-books

31 mei 2018

Uit de cijfers voor 2017 blijkt dat steeds meer van onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek. Hoor jij daar al bij?

Bekijk details van Steeds meer leden lenen e-books

• Spannende Boeken Weken 2018

30 mei 2018

In de Spannende Boeken Weken, van 6 t/m 24 juni, staat de thriller als vakantieboek centraal. Kom inspiratie opdoen, test je speurtalent in de wedstrijd rond Mr. X en ruil je eigen 'uitgelezen' boeken op de ruilmarkt in IJsselstein of Vianen.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2018

• Lekker lang lezen in de vakantie

29 mei 2018

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie

• Nieuwe privacyregels

25 mei 2018

In aansluiting op de AVG hebben wij een nieuw privacybeleid ingevoerd. Lees er meer over.

Bekijk details van Nieuwe privacyregels

• Nieuwe BoekStart-app

26 april 2018

Download de nieuwe BoekStart-app, boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter.

Bekijk details van Nieuwe BoekStart-app

• Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

6 maart 2018

Sil Verrips van basisschool De Wiekslag uit Vianen heeft vanochtend in Houten de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Hulp bij belastingaangifte

20 februari 2018

Vindt u het lastig om online uw belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan u daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte