Resultaat 1 - 10 (van 61)

• Blijf lezen, digitaal of met de AfhaalBieb

13 januari 2021

Door de verlenging van de lockdown blijven onze vestigingen gesloten t/m 9 februari. In Houten-Centrum, IJsselstein, Leerdam en Vianen is afhalen mogelijk, na insturen van het bestelformulier.

Bekijk details van Blijf lezen, digitaal of met de AfhaalBieb

• De Voorleeswedstrijd gaat door!

12 januari 2021

Wie wordt onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan. Dat kan zo nodig online, dus het gaat zeker door.

Bekijk details van De Voorleeswedstrijd gaat door!

• Bibliotheken weer gesloten

15 december 2020

Al onze vestigingen zijn nu gesloten, tot en met 19 januari. Maar gelukkig kun je online blijven lezen en luisteren. En in het nieuwe jaar gaat de AfhaalBieb weer open.

Bekijk details van Bibliotheken weer gesloten

• De mooiste wandelingen in de winter

14 december 2020

De boswachters van Staatsbosbeheer hebben de mooiste wandelroutes van Nederland al voor je uitgestippeld. Wandel je deze winter mee langs hun favoriete paden?

Bekijk details van De mooiste wandelingen in de winter

• IJsselstein start met Verteltas, materiaal gezocht

26 november 2020

In januari starten we op Kindcentrum WIJ met het project De Verteltas. Daarvoor zijn nog allerlei materialen nodig, zoals grote lappen stof, wol, garen, knopen, elastiek. Heb je wat over? Doneer het via de bak die vanaf 1 december in de Bibliotheek IJsselstein staat.

Bekijk details van IJsselstein start met Verteltas, materiaal gezocht

• Nieuwe app: TijdschriftenBieb

24 november 2020

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis voor Bibliotheekleden. En je mag zoveel lezen als je wilt.

Bekijk details van Nieuwe app: TijdschriftenBieb

• 19 november gaan we weer open

18 november 2020

Goed nieuws: op donderdag 19 november mogen wij onze deuren weer openen. Op een veilige manier, net als voor de sluiting. Zien we je gauw weer?

Bekijk details van 19 november gaan we weer open

• Welk nieuws deel je?

16 november 2020

Kranten, televisie, websites of sociale media kunnen misleiden en de werkelijkheid kleuren. Waar moet je op letten en welke invloed heb je zelf?

Bekijk details van Welk nieuws deel je?

• Bibliotheken opnieuw gesloten wegens corona

4 november 2020

Vanaf donderdag 5 november zijn we opnieuw een tijdje gesloten, naar verwachting tot en met zaterdag 21 november. Maar online blijven we open! En voor wie niet of lastig digitaal kan lezen, openen we dinsdag 10 november weer de AfhaalBieb.

Bekijk details van Bibliotheken opnieuw gesloten wegens corona

• Week van de Mediawijsheid

22 oktober 2020

Op 6 november start de Week van de Mediawijsheid. Dit jaar staat die in het teken van ‘media & gezondheid’. Hoe beïnvloedt jouw mediagebruik jouw leven? En hoe kun je media gebruiken om gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen?

Bekijk details van Week van de Mediawijsheid