Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

26 november 2018

Met een dashcam kun je filmen wat er voor je op de weg gebeurt. Dat wordt steeds populairder. Ook je smartphone kun je als dashcam gebruiken.

Bekijk details van Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• Lees dit als je de Wise-app gebruikt

5 juli 2018

De app Bibliotheek Wise is handig voor verlengen, reserveren en meer. Gebruik je hem al? Dan is het nodig om eenmalig een kleine handeling uit te voeren.

Bekijk details van Lees dit als je de Wise-app gebruikt

• Nieuwe privacyregels

25 mei 2018

In aansluiting op de AVG hebben wij een nieuw privacybeleid ingevoerd. Lees er meer over.

Bekijk details van Nieuwe privacyregels

• Nieuwe BoekStart-app

26 april 2018

Download de nieuwe BoekStart-app, boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter.

Bekijk details van Nieuwe BoekStart-app

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Delpher – een goudmijn voor onderzoek en ontdekking

29 september 2017

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Een uitgelezen moment om Delpher in het zonnetje te zetten: een krachtig gereedschap waarmee u kunt zoeken in Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit het verleden.

Bekijk details van Delpher – een goudmijn voor onderzoek en ontdekking