Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Wie zet jij in het licht?

29 november 2018

Hang een kerstgedachte voor jouw dierbare of een kerstwens in onze kerstboom. In IJsselstein en Vianen kan dat vanaf 6 december bij Joris' Kerstboom. In Houten tijdens Knisperende Kerst op 12 december.

Bekijk details van Wie zet jij in het licht?

• Openingstijden rond de feestdagen

27 november 2018

Kom je langs in december? Check onze aangepaste openingstijden rond Kerst en Nieuwjaar.

Bekijk details van Openingstijden rond de feestdagen

• Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

26 november 2018

Met een dashcam kun je filmen wat er voor je op de weg gebeurt. Dat wordt steeds populairder. Ook je smartphone kun je als dashcam gebruiken.

Bekijk details van Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

• Word jij onze nieuwe, flexibele collega?

2 november 2018

Rijnbrink @Work zoekt bibliotheekmedewerkers voor bibliotheken in de regio Lek & IJssel. Het gaat om een flexteam-functie met wisselende werktijden en -plekken.

Bekijk details van Word jij onze nieuwe, flexibele collega?

• Jouw abonnement in 2019

24 oktober 2018

Per 1 januari 2019 gelden nieuwe abonnementsprijzen. Onze voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Jouw abonnement in 2019

• Weet wat je eet!

15 oktober 2018

Wat kun je maken van de ingrediënten in jouw koelkast? Hoe weet je of je voldoende bouwstoffen binnenkrijgt? De Bibliotheekcampagne Nederland Leest 2018 staat in het teken van voeding.

Bekijk details van Weet wat je eet!

• Je bent nooit te oud om te leren

29 augustus 2018

Het Taalhuis is trots! Op alle bezoekers, die komen oefenen en leren. En op de getrainde vrijwilligers die hen daar graag bij helpen. Zenderstreeknieuws sprak met onze oudste bezoeker en ‘haar’ vrijwilliger. Een bijzonder verhaal!

Bekijk details van Je bent nooit te oud om te leren

• Lees dit als je de Wise-app gebruikt

5 juli 2018

De app Bibliotheek Wise is handig voor verlengen, reserveren en meer. Gebruik je hem al? Dan is het nodig om eenmalig een kleine handeling uit te voeren.

Bekijk details van Lees dit als je de Wise-app gebruikt

• Nieuwe privacyregels

25 mei 2018

In aansluiting op de AVG hebben wij een nieuw privacybeleid ingevoerd. Lees er meer over.

Bekijk details van Nieuwe privacyregels