Resultaat 1 - 10 (van 51)

• Rustige uren in de Bibliotheek

15 oktober 2020

In alle vestigingen geldt dat het midden op de dag, tussen 12.00 en 14.00 uur, minder druk is. Alle doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag. Hoor jij tot een kwetsbare groep, vanwege jouw leeftijd of gezondheid? Dan ben jij van harte welkom om juist in die uren de Bibliotheek te bezoeken.

Bekijk details van Rustige uren in de Bibliotheek

• Houten-Schoneveld tijdelijk gesloten

15 oktober 2020

De Bibliotheek in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld is tijdelijk gesloten. Ook de inleverbus naast de voordeur kan voorlopig niet gebruikt worden. Boeken terugbrengen en nieuwe boeken lenen kan wél bij de Bibliotheek in Houten-Centrum.

Bekijk details van Houten-Schoneveld tijdelijk gesloten

• Vragen aan UIT in IJsselstein | Tourist info graag per mail

1 oktober 2020

De coronamaatregelen van de Bibliotheek hebben ook gevolgen voor UIT in IJsselstein | Tourist info. Tijdelijk elke vrijdagavond en bij eventueel personeelstekort is de balie gesloten. Vragen stellen kan altijd, per e-mail.

Bekijk details van Vragen aan UIT in IJsselstein | Tourist info graag per mail

• Extra maatregelen tegen corona

1 oktober 2020

De landelijke coronamaatregelen zijn aangescherpt. Daarom nemen wij ook in de Bibliotheek extra maatregelen.

Bekijk details van Extra maatregelen tegen corona

• Bibliotheken deels gesloten op vrijdagavond

28 september 2020

Met ingang van 2 oktober vervalt tijdelijk de vrijdagavondopening van de Bibliotheek Houten-Centrum, IJsselstein, Leerdam en Vianen. De Bibliotheek is vanaf die datum op vrijdag open tot 17.00 uur. Dit in verband met personele onderbezetting.

Bekijk details van Bibliotheken deels gesloten op vrijdagavond

• Bibliotheken gesloten op maandag 12 oktober

22 september 2020

Goed om te weten: op maandag 12 oktober zijn onze vestigingen Houten-Centrum, Houten-Schoneveld, IJsselstein, Leerdam en Vianen de hele dag gesloten. Onze medewerkers hebben dan een trainingsdag.

Bekijk details van Bibliotheken gesloten op maandag 12 oktober

• Bip het leesmonster deelt iPads uit

22 september 2020

Zomerlezen met Bip is afgelopen. Nu zijn de winnaars bekendgemaakt in Vianen, IJsselstein, Leerdam en Houten. Alle prijswinnaars: gefeliciteerd!

Bekijk details van Bip het leesmonster deelt iPads uit

• Tip: Mediagesprek

21 september 2020

Deze website is voor ouders en opvoeders die hun kinderen willen helpen in de online wereld. Je vindt hier informatie en handige tips.

Bekijk details van Tip: Mediagesprek

• Werk- en studieplekken weer te gebruiken

29 juni 2020

De werk- en studieplekken zijn weer te gebruiken. Nog steeds zijn er coronamaatregelen van kracht, maar waar eerst alleen geleend en ingeleverd kon worden, is het nu ook weer mogelijk om iets langer te verblijven.

Bekijk details van Werk- en studieplekken weer te gebruiken

• Bibliotheken gesloten wegens corona

15 maart 2020

Onze vestigingen zijn momenteel gesloten, om verdere verspreiding van het coronavirus te helpen voorkomen. De sluiting geldt in ieder geval tot en met dinsdag 19 mei. Maar online blijven we open! En wie niet of lastig digitaal kan lezen, kan gebruik maken van de AfhaalBieb.

Bekijk details van Bibliotheken gesloten wegens corona