Resultaat 1 - 10 (van 29)

• Op stedentrip met (jonge) kinderen?

20 augustus 2018

Met de Playground Buddy (app) sta je voor je het weet bij de dichtstbijzijnde speelplaats. En kun je via foto's of streetview eerst even kijken of de speelplaats geschikt is voor jouw kinderen.

Bekijk details van Op stedentrip met (jonge) kinderen?

• Lees dit als je de Wise-app gebruikt

5 juli 2018

De app Bibliotheek Wise is handig voor verlengen, reserveren en meer. Gebruik je hem al? Dan is het nodig om eenmalig een kleine handeling uit te voeren.

Bekijk details van Lees dit als je de Wise-app gebruikt

• Openingstijden zomervakantie

11 juni 2018

Naar de bibliotheek in de zomervakantie? Je bent van harte welkom! Houd wel rekening met aangepaste openingstijden in IJsselstein, Vianen en Houten-Schoneveld.

Bekijk details van Openingstijden zomervakantie

• Steeds meer leden lenen e-books

31 mei 2018

Uit de cijfers voor 2017 blijkt dat steeds meer van onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek. Hoor jij daar al bij?

Bekijk details van Steeds meer leden lenen e-books

• Lekker lang lezen in de vakantie

29 mei 2018

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie

• Nieuwe privacyregels

25 mei 2018

In aansluiting op de AVG hebben wij een nieuw privacybeleid ingevoerd. Lees er meer over.

Bekijk details van Nieuwe privacyregels

• Nieuwe BoekStart-app

26 april 2018

Download de nieuwe BoekStart-app, boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter.

Bekijk details van Nieuwe BoekStart-app

• Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

6 maart 2018

Sil Verrips van basisschool De Wiekslag uit Vianen heeft vanochtend in Houten de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Hulp bij belastingaangifte

20 februari 2018

Vindt u het lastig om online uw belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan u daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte