Resultaat 1 - 10 (van 25)

• In één keer meerdere accounts verwijderen

17 april 2018

Het aanmelden bij social media sites, webwinkels en andere diensten is vaak relatief eenvoudig. Het uitschrijven is een ander verhaal. JustDeleteMe biedt hulp.

Bekijk details van In één keer meerdere accounts verwijderen

• Netwerk Oorlogsbronnen verbindt collecties

19 maart 2018

Miljoenen bronnen uit de Tweede Wereldoorlog, afkomstig van honderd verschillende archieven, musea, bibliotheken en herinneringscentra komen digitaal samen in deze 'google' voor WOII-materiaal.

Bekijk details van Netwerk Oorlogsbronnen verbindt collecties

• Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

6 maart 2018

Sil Verrips van basisschool De Wiekslag uit Vianen heeft vanochtend in Houten de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Sil Verrips

• Jongste taalvrijwilliger

27 februari 2018

Hamza Benkaddour (14 jaar) heeft een bijzondere Maatschappelijke Stage gekozen. Elke dinsdagavond is hij in het Taalhuis in de Bibliotheek te vinden. Hier helpt hij mensen die de taal willen leren tijdens de Taalinloop.

Bekijk details van Jongste taalvrijwilliger

• Hulp bij belastingaangifte

20 februari 2018

Vindt u het lastig om online uw belastingaangifte te doen of andere overheidszaken digitaal te regelen? De Bibliotheek kan u daarbij helpen.

Bekijk details van Hulp bij belastingaangifte

• Nu online: jeugdbibliotheek.nl

13 februari 2018

Kinderen van 9-12 jaar vinden volop inspiratie over lezen én informatie voor hun werkstuk of spreekbeurt op de nieuwe website jeugdbibliotheek.nl.

Bekijk details van Nu online: jeugdbibliotheek.nl

• Nieuwe online cursussen

25 januari 2018

Vanaf 1 februari staat het vernieuwde online cursusaanbod voor u klaar, met de toppers van vorig jaar en 19 nieuwe cursussen. U kunt er weer gratis twee uitzoeken.

Bekijk details van Nieuwe online cursussen

• Uw abonnement in 2018

20 november 2017

Per 1 januari 2018 gelden nieuwe abonnementsprijzen. We hebben de aanpassingen zeer beperkt kunnen houden en de voorwaarden veranderen niet.

Bekijk details van Uw abonnement in 2018

• Gratis cursus Werken met de e-overheid

20 november 2017

De overheid gaat digitaal. U ook? Inwoners van IJsselstein kunnen zich nu aanmelden voor de gratis cursus Werken met de e-overheid.

Bekijk details van Gratis cursus Werken met de e-overheid

• Delpher – een goudmijn voor onderzoek en ontdekking

29 september 2017

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Een uitgelezen moment om Delpher in het zonnetje te zetten: een krachtig gereedschap waarmee u kunt zoeken in Nederlandse kranten, boeken en tijdschriften uit het verleden.

Bekijk details van Delpher – een goudmijn voor onderzoek en ontdekking