Resultaat 61 - 63 (van 63)

• Kees Komma en de Boekenbende Bekijk details

25 september 2017

Kinderen die lezen moeilijk vinden, vinden het vaak ook niet leuk. De actiegame Kees Komma en de boekenbende brengt hier verandering in. Leuk voor thuis en in de klas!

Bekijk details van Kees Komma en de Boekenbende

• Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt! Bekijk details

11 september 2017

In Nederland hebben zo'n 2,5 miljoen mensen van zestien jaar en ouder moeite met lezen en schrijven. Dat zijn nieuwkomers, maar ook mensen die hier zijn geboren en getogen. Zij ervaren elke dag hoe lastig het is om niet goed te kunnen lezen en schrijven. Met zo'n groot aantal is er een grote kans dat u ook iemand kent. Verwijs hen dan naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Nederlands moeilijk? De Bibliotheek helpt!

• Mediawijsheid voor laaggeletterde ouders Bekijk details

21 augustus 2017

Laaggeletterde ouders hebben dezelfde twijfels en angsten als alle andere ouders over het computergebruik van hun kinderen. Het boekje 'Mijn computer is leuk' kan daarbij helpen.

Bekijk details van Mediawijsheid voor laaggeletterde ouders