Resultaat 41 - 50 (van 63)

• Gratis toegang tot 7400 kranten en tijdschriften Bekijk details

27 januari 2020

De Bibliotheek Lek & IJssel lanceert voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, de gratis tool PressReader. Met PressReader haalt de Bibliotheek meer dan 7400 internationale kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen in 54 talen in huis.

Bekijk details van Gratis toegang tot 7400 kranten en tijdschriften

• Goed bezig met lezen Bekijk details

20 januari 2020

Wie volgt Mila Heesbeen op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Meer vestigingen in 2020 Bekijk details

25 november 2019

Op 1 januari 2020 komen de bibliotheken van Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk bij ons werkgebied. Wat betekent dat voor jou?

Bekijk details van Meer vestigingen in 2020

• Digitaal nalatenschap, wat is dat? Bekijk details

25 november 2019

Wanneer een dierbare overlijdt, erven nabestaanden vaak de eigendommen van de overledene. Maar hoe laten we onze digitale eigendommen na?

Bekijk details van Digitaal nalatenschap, wat is dat?

• Heel Nederland Leest over Duurzaamheid Bekijk details

23 oktober 2019

Duurzaamheid is een thema voor iedereen. We beseffen steeds meer dat we duurzamer moeten gaan leven. Maar wat kun je zelf doen om jouw footprint op deze aarde te verkleinen? Hoe kun je een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld? Dat staat centraal in de nieuwe landelijke campagne Nederland Leest.

Bekijk details van Heel Nederland Leest over Duurzaamheid

• Doe de Data Detox Bekijk details

22 oktober 2019

Krijg je ook zo veel reclame op je tablet? Hoe komt het dat apps zo veel van je weten? De Data Detox kuur geeft je meer controle over je online leven.

Bekijk details van Doe de Data Detox

• Week van de Opvoeding Bekijk details

24 september 2019

Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week, van maandag 7 oktober tot en met zondag 13 oktober, in het teken van opvoeden en ouderschap. Het thema is 'Hand in hand'.

Bekijk details van Week van de Opvoeding

• Dichtbundel Durf & Dromen Bekijk details

13 september 2019

Wethouder Kamstra heeft vanochtend het eerste exemplaar van de gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’ in ontvangst genomen. Bekijk de unieke bundel, gemaakt door deelnemers van de Taalinloop.

Bekijk details van Dichtbundel Durf & Dromen

• Doe mee aan de nationale AI-cursus Bekijk details

19 augustus 2019

Artificiële of kunstmatige intelligentie is allang geen toekomstdroom meer. Wat is AI precies en waar gaat het naar toe?

Bekijk details van Doe mee aan de nationale AI-cursus

• Vind jij de Gouden Wikkel? Bekijk details

26 juni 2019

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Bekijk details van Vind jij de Gouden Wikkel?