Nieuws

Resultaat 21 - 30 (van 63)

 • Bibliotheken weer gesloten Bekijk details

  15 december 2020

  Al onze vestigingen zijn nu gesloten, tot en met 19 januari. Maar gelukkig kun je online blijven lezen en luisteren. En in het nieuwe jaar gaat de AfhaalBieb weer open.

  Bekijk details van Bibliotheken weer gesloten

 • De mooiste wandelingen in de winter Bekijk details

  14 december 2020

  De boswachters van Staatsbosbeheer hebben de mooiste wandelroutes van Nederland al voor je uitgestippeld. Wandel je deze winter mee langs hun favoriete paden?

  Bekijk details van De mooiste wandelingen in de winter

 • IJsselstein start met Verteltas, materiaal gezocht Bekijk details

  26 november 2020

  In januari starten we op Kindcentrum WIJ met het project De Verteltas. Daarvoor zijn nog allerlei materialen nodig, zoals grote lappen stof, wol, garen, knopen, elastiek. Heb je wat over? Doneer het via de bak die vanaf 1 december in de Bibliotheek IJsselstein staat.

  Bekijk details van IJsselstein start met Verteltas, materiaal gezocht

 • Nieuwe app: TijdschriftenBieb Bekijk details

  24 november 2020

  Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis voor Bibliotheekleden. En je mag zoveel lezen als je wilt.

  Bekijk details van Nieuwe app: TijdschriftenBieb

 • 19 november gaan we weer open Bekijk details

  18 november 2020

  Goed nieuws: op donderdag 19 november mogen wij onze deuren weer openen. Op een veilige manier, net als voor de sluiting. Zien we je gauw weer?

  Bekijk details van 19 november gaan we weer open

 • Welk nieuws deel je? Bekijk details

  16 november 2020

  Kranten, televisie, websites of sociale media kunnen misleiden en de werkelijkheid kleuren. Waar moet je op letten en welke invloed heb je zelf?

  Bekijk details van Welk nieuws deel je?

 • Bibliotheken opnieuw gesloten wegens corona Bekijk details

  4 november 2020

  Vanaf donderdag 5 november zijn we opnieuw een tijdje gesloten, naar verwachting tot en met zaterdag 21 november. Maar online blijven we open! En voor wie niet of lastig digitaal kan lezen, openen we dinsdag 10 november weer de AfhaalBieb.

  Bekijk details van Bibliotheken opnieuw gesloten wegens corona

 • Week van de Mediawijsheid Bekijk details

  22 oktober 2020

  Op 6 november start de Week van de Mediawijsheid. Dit jaar staat die in het teken van ‘media & gezondheid’. Hoe beïnvloedt jouw mediagebruik jouw leven? En hoe kun je media gebruiken om gezond te blijven en het beste uit jezelf te halen?

  Bekijk details van Week van de Mediawijsheid

 • Rustige uren in de Bibliotheek Bekijk details

  15 oktober 2020

  In alle vestigingen geldt dat het midden op de dag, tussen 12.00 en 14.00 uur, minder druk is. Alle doordeweekse dagen, van maandag tot en met vrijdag. Hoor jij tot een kwetsbare groep, vanwege jouw leeftijd of gezondheid? Dan ben jij van harte welkom om juist in die uren de Bibliotheek te bezoeken.

  Bekijk details van Rustige uren in de Bibliotheek

 • Houten-Schoneveld tijdelijk gesloten Bekijk details

  15 oktober 2020

  De Bibliotheek in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld is tijdelijk gesloten. Ook de inleverbus naast de voordeur kan voorlopig niet gebruikt worden. Boeken terugbrengen en nieuwe boeken lenen kan wél bij de Bibliotheek in Houten-Centrum.

  Bekijk details van Houten-Schoneveld tijdelijk gesloten