Resultaat 21 - 27 (van 27)

• Mediawijsheid voor laaggeletterde ouders

21 augustus 2017

Laaggeletterde ouders hebben dezelfde twijfels en angsten als alle andere ouders over het computergebruik van hun kinderen. Het boekje 'Mijn computer is leuk' kan daarbij helpen.

Bekijk details van Mediawijsheid voor laaggeletterde ouders

• Geef Maakonderwijs een stimulans: ABC van het maken

24 mei 2017

Met ABC van het Maken willen we alle leerlingen, juffen en meesters , schooldirecteuren, onderwijsprofessionals en ouders in Nederland wegwijs maken in de wondere wereld van het maken.

Bekijk details van Geef Maakonderwijs een stimulans: ABC van het maken

• Nieuwe website digitale etalages

9 mei 2017

Kent u de digitale etalages al? Een enorme schat aan boekentips, informatie, links, beeld en geluid rond thema's als Energie, Muziek maken, Design en kunst, Culinaire Etalage en Opvoeding en onderwijs. U vindt de elf etalages nu samen op een eigen website. Ga meteen op verkenning!

Bekijk details van Nieuwe website digitale etalages

• Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

8 maart 2017

Theorie-examen doen voor je rijbewijs? Dan is het goed om veel te oefenen. Dat kan nu gratis in de Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuw: gratis oefenen voor je theorie-examen

• Luisteren voor je lijst

9 februari 2017

Met de gratis LuisterBieb app van de Bibliotheek kunnen eindexamenkandidaten naast lezen ook een boek luisteren voor hun literatuurlijst. Van Jan Terlouw tot Kees van Kooten, van Tommy Wieringa tot Harry Mulisch.

Bekijk details van Luisteren voor je lijst

• Uniek muzikaal erfgoed nu beschikbaar via Muziekweb

17 januari 2017

Een van de mooiste verzamelingen Nederlandse muziek, de Fonos-collectie, is vanaf nu beschikbaar via Muziekweb. Unieke lp’s en cd’s die niet meer in de handel te koop waren, zijn hierdoor weer voor iedereen te beluisteren.

Bekijk details van Uniek muzikaal erfgoed nu beschikbaar via Muziekweb

• Lokale auteurs in de aandacht

22 maart 2016

In dit Jaar van het Boek zetten we onze lokale auteurs extra in het zonnetje met speciale auteurspagina's op deze website.

Bekijk details van Lokale auteurs in de aandacht