Resultaat 11 - 20 (van 36)

• Podcast van de Bibliotheek

23 april 2019

Heb je BibliotheekCast, de podcast van de Bibliotheek, al ontdekt? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 5 afleveringen luisteren.

Bekijk details van Podcast van de Bibliotheek

• Dit hebben wij in 2018 gedaan

11 april 2019

Bekijk ons jaarverslag over 2018, het staat nu online. Met onze resultaten en cijfers en inspirerende verhalen van bezoekers en vrijwilligers.

Bekijk details van Dit hebben wij in 2018 gedaan

• Vernieuwde e-books app

2 april 2019

De e-booksapp van de online Bibliotheek is per 2 april vernieuwd. Download meteen de nieuwe versie.

Bekijk details van Vernieuwde e-books app

• Meer van de bieb, nu ook voor thuis

25 maart 2019

Al jaren kun je in de Bibliotheek gratis allerlei digitale bronnen gebruiken. Met je bibliotheekpas kan dat nu ook thuis. Woordenboeken, uittreksels, theorie-examens rijbewijs, voorleesfilmpjes en nog veel meer.

Bekijk details van Meer van de bieb, nu ook voor thuis

• Media Ukkie Dagen

7 maart 2019

Wat zijn goede apps, games en video’s voor jonge kinderen? En wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media? Ontdek het tijdens de Media Ukkie Dagen.

Bekijk details van Media Ukkie Dagen

• Voorleeskampioen van onze regio: Mila

5 maart 2019

Mila Heesbeen van basisschool De Ark van Noach in IJsselstein heeft vanochtend in Vianen de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Deze voorleeskampioen gaat door naar de provinciale finale in Nieuwegein.

Bekijk details van Voorleeskampioen van onze regio: Mila

• Boekenweek 2019

26 februari 2019

'De moeder de vrouw' is het thema van de Boekenweek 2019. Een tijdloos én actueel thema. Laat je inspireren door de grote variatie aan boeken over dit onderwerp. De Boekenweek is van 23 tot en met 31 maart.

Bekijk details van Boekenweek 2019

• Goed bezig met lezen

28 januari 2019

Wie volgt Sil Verrips op als onze regiokampioen in de Nationale Voorleeswedstrijd? In februari en maart gaan de schoolkampioenen in onze regio de strijd met elkaar aan.

Bekijk details van Goed bezig met lezen

• Veranderingen in je Bibliotheek

29 november 2018

Op 3, 4 en 5 december schakelen we over op een nieuw systeem voor het gebruik van onze computers, printen, kopiëren en betalen in de Bibliotheek. Lees wat er verandert.

Bekijk details van Veranderingen in je Bibliotheek

• Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.

26 november 2018

Met een dashcam kun je filmen wat er voor je op de weg gebeurt. Dat wordt steeds populairder. Ook je smartphone kun je als dashcam gebruiken.

Bekijk details van Je smartphone als dashcam gebruiken? Zo kan het.