Resultaat 11 - 20 (van 43)

• Dichtbundel Durf & Dromen

13 september 2019

Wethouder Kamstra heeft vanochtend het eerste exemplaar van de gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’ in ontvangst genomen. Bekijk de unieke bundel, gemaakt door deelnemers van de Taalinloop.

Bekijk details van Dichtbundel Durf & Dromen

• Gratis leesgame Yoleo

4 september 2019

Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken! Yoleo is gratis voor jeugdleden van de bibliotheek.

Bekijk details van Gratis leesgame Yoleo

• Doe mee aan de nationale AI-cursus

19 augustus 2019

Artificiële of kunstmatige intelligentie is allang geen toekomstdroom meer. Wat is AI precies en waar gaat het naar toe?

Bekijk details van Doe mee aan de nationale AI-cursus

• Vind jij de Gouden Wikkel?

26 juni 2019

BoekStart voor baby's bestaat 10 jaar! Dat vieren we deze zomer met een Gouden Wikkel-actie. In al onze vestigingen maken ophalers van het BoekStart-koffertje kans op een extra verrassing.

Bekijk details van Vind jij de Gouden Wikkel?

• De beste reisapps volgens onze MediaCoach

12 juni 2019

Een koffer vol e-books, moeiteloos een vreemd menu vertalen en onderweg al een reisblog bijhouden. Reisapps zijn een must voor een zorgeloze vakantie. Onze MediaCoach tipt zes gratis apps.

Bekijk details van De beste reisapps volgens onze MediaCoach

• Lekker lang lezen in de vakantie

6 juni 2019

Dat is gemakkelijk: in de vakantieperiode leen je (bijna) alles standaard voor 6 weken.

Bekijk details van Lekker lang lezen in de vakantie

• Spannende Boeken Weken 2019

27 mei 2019

De Spannende Boeken Weken (van 1 t/m 21 juni) staan in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken 2019

• de VakantieBieb gaat weer open

24 mei 2019

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met ruim 50 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet.

Bekijk details van de VakantieBieb gaat weer open

• Podcast van de Bibliotheek

23 april 2019

Heb je BibliotheekCast, de podcast van de Bibliotheek, al ontdekt? Via Spotify, SoundCloud of iTunes kun je inmiddels 5 afleveringen luisteren.

Bekijk details van Podcast van de Bibliotheek

• Dit hebben wij in 2018 gedaan

11 april 2019

Bekijk ons jaarverslag over 2018, het staat nu online. Met onze resultaten en cijfers en inspirerende verhalen van bezoekers en vrijwilligers.

Bekijk details van Dit hebben wij in 2018 gedaan