Resultaat 1 - 10 (van 143)

• Lees & Ontmoet Bekijk details

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Bent u geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet u graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

• DigiTaal-inloop Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter wil leren spreken, lezen en schrijven en/of vaardiger wil worden met de computer.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u moeite met lezen of schrijven? Of wilt u beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken, lezen en schrijven.

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

Tijdens de Open inloop kunt u gratis gebruik maken van de apparatuur en de aanwezige kennis. U betaalt alleen materiaalkosten.

• Voorlezen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle kinderen van 4-6 jaar. Kom luisteren naar een boeiend verhaal en maak een mooie knutsel.

• Meisjesboeken van weleer Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | Hof van Batenstein (Kwantzaal), Hof van Batenstein 1, 4131 HA Vianen

Interactieve lezing door Kristine Groenhart. Waarom waren die boeken zo geliefd en denken we er zo graag aan terug?

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen u graag.

do 26 okt

• Ontdek het Mahjong-spel Bekijk details

Vier dames spelen het mahjong-spel Van 14:30 tot 16:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Loop binnen en maak kennis met dit spel. Neem een kijkje bij de ervaren Mahjong-fans, die met het spel bezig zijn. U kunt vragen stellen en zelf meedoen.

vr 27 okt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken, lezen en schrijven.

za 28 okt