Resultaat 1 - 10 (van 132)

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 25 sep

• DigiTaal-inloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter wil leren lezen en schrijven. Of beter Nederlands wil leren. En voor iedereen die handiger wil worden met de computer.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle kinderen van 4-6 jaar. Kom luisteren naar een mooi verhaal en maak daar je eigen knutselwerkje bij.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 27 sep

• DigiTaal-inloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

za 29 sep

• Schrijfcafé Bekijk details

Groep schrijvende dames aan tafel in de Bibliotheek Van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Schrijf je graag? Of schrijf je niet en zou je het wel willen? Wil je in contact komen met jezelf en andere schrijvers? Kom naar het Schrijfcafé.

za 29 sep

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 01 okt

• Digi-café Houten Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Ontdek meer mogelijkheden van je iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het digi-café.

di 02 okt

• Taalinloop Bekijk details