Resultaat 1 - 10 (van 291)

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

za 15 dec

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

za 15 dec

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 17 dec

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

ma 17 dec

• Lees & Ontmoet Bekijk details

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek Van 10:00 tot 12:00 | IJsselstein, Bibliotheek IJsselstein

Ben je geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

• Lees & Ontmoet Bekijk details

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek Van 10:30 tot 12:00 | Vianen, Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

• Taal voor Thuis Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Vianen

BoekStart-bijeenkomst over voorlezen, voor kinderen van 0 tot 3 jaar en hun ouders. Om baby’s en peuters nog meer te laten genieten van boeken!

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen