• Mama & Papa CafĂ©: gezonde voeding Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Online

Voor ouders en hun kinderen van 0 tot 4 jaar. Wat is gezonde voeding? En hoe maak je van eten weer een feestje? Met fruit-quiz!

vr 05 mrt

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Woon je in IJsselstein en kun je hulp gebruiken bij je belastingaangifte op de computer? Van 2 maart t/m 6 april kun je hiervoor terecht op het belastingspreekuur van Stichting Pulse. Alleen op afspraak.

di 09 mrt

di 16 mrt

di 23 mrt

di 30 mrt

• Landelijke webinar voor ouders: "ik zie, ik zie wat jij niet ziet" Bekijk details

Van 20:00 tot 21:00 | Online

In deze webinar neemt Denise Bontje van Mediasmarties.nl je mee in het media-aanbod voor jonge kinderen. Welke media zijn beschikbaar? Waar moet je als ouders op letten en welke media passen in een gezond mediamenu voor jonge kinderen? Hoe zorg je voor de nodige balans?

wo 31 mrt

di 06 apr