Resultaat 1 - 10 (van 199)

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

ma 25 feb

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 25 feb

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

di 26 feb

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle kinderen van 4-6 jaar. Kom luisteren naar een mooi verhaal en maak daar je eigen knutselwerkje bij.

• Voorleesfeest 'Een huis voor Harry' Bekijk details

Mijnheer Eekhoorn en de eerste sneeuw - Vind het boek in onze catalogus Van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Houten-Schoneveld

Gratis muzikaal voorleesfeest voor kinderen van 3-6 jaar, met hun ouders. Met voorlezen, liedjes en muziek.

do 28 feb

• Expositie Lisette Tielle Bekijk details

Abstract schilderij 2 januari 2019 t/m 28 februari 2019 | de Bibliotheek IJsselstein

In januari en februari kun je op de bovenverdieping schilderijen zien van Lisette Tielle. "Alles wat ik schilder doorleef ik".

02 jan t/m 28 feb

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details