Resultaat 1 - 10 (van 426)

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 16 dec

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

ma 16 dec

• Taalcaf├ę Leerdam Bekijk details

17 december 2019 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

Gezellig samenkomen en oefenen met Nederlands spreken en begrijpen. Voor alle taalniveau's.

• Lees & Ontmoet Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | IJsselstein, Bibliotheek IJsselstein

Ben je geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

• Taalpunt Leerdam Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

Advies en uitleg over welke taalactiviteiten en cursussen bij jou passen.

• Taalinloop Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

• BoekStart Pret Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Vianen

Kom samen met je kind zingen, spelen, bewegen en luisteren naar verhalen. Geniet van het samen bezig zijn en ontdek wat je kind spelenderwijs leert.

wo 18 dec