Resultaat 1 - 10 (van 134)

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Hebt u vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen u graag.

do 19 jul

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter wil leren lezen en schrijven. Of beter Nederlands wil leren. En voor iedereen die handiger wil worden met de computer.

za 21 jul

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 24 jul

wo 25 jul

• Tabletcafé IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Ontdek meer mogelijkheden van je iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het tabletcafé.

vr 27 jul

za 28 jul

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 30 jul

• Taalinloop Bekijk details