Resultaat 1 - 10 (van 99)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter wil leren lezen en schrijven. Of beter Nederlands wil leren. En voor iedereen die handiger wil worden met de computer.

• Start nieuwe leesclub geschiedenis Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Vind je het het leuk om over geschiedenis te lezen? Wil je in contact komen met andere lezers? We vertellen je graag meer over de leesclub geschiedenis, die in IJsselstein van start gaat.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 18 okt

• Tabletcafé IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Ontdek meer mogelijkheden van je iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het tabletcafé.

vr 19 okt

za 20 okt

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Dit gratis inloopspreekuur is er voor alles rond computer, tablet, telefoon en DigiD. Heb je vragen? Wil je tips? Of wil je leren en oefenen? Kom langs!

ma 22 okt

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 22 okt

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 23 okt

wo 24 okt