Resultaat 1 - 10 (van 79)

• Zomeractiviteitenmiddag Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Vianen

Een gezellige en actieve middag speciaal voor jongeren met een beperking, vanaf 10 jaar. Met onder meer spelletjes, voorlezen, een computer-zoektocht door de bibliotheek en knutselen.

do 17 aug

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen u graag.

do 17 aug

• UITVERKOCHT Vakantieworkshop FabLab: maak je eigen spinner Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum, FabLab Houten

Bedenk en ontwerp jouw eigen spinner. Leer (samen met je vader? opa?) hoe je een eigen product maakt: van bedenken en tekenen tot printen of lasersnijden. Voor deelnemers van 9-99 jaar.

vr 18 aug

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u moeite met lezen of schrijven? Of wilt u beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 22 aug

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

Tijdens de Open inloop kunt u gratis gebruik maken van de apparatuur en de aanwezige kennis. U betaalt alleen materiaalkosten.

wo 23 aug

• Tabletcafé IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek IJsselstein

Ontdek meer mogelijkheden van uw iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het tabletcafé.

vr 25 aug

• Taalinloop Bekijk details

di 29 aug

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

wo 30 aug

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

do 31 aug

• ZomoooiExpositie 'Liefde voor dieren' Bekijk details

kleurig schilderij van een kikker met bloemen 3 augustus 2017 t/m 28 september 2017 | de Bibliotheek IJsselstein

Bijzondere kunst, gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Unieke creaties, vanuit een bijzonder perspectief.

03 aug t/m 28 sep