Resultaat 1 - 10 (van 48)

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u moeite met lezen of schrijven? Of wilt u beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

di 25 jul

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

Tijdens de Open inloop kunt u gratis gebruik maken van de apparatuur en de aanwezige kennis. U betaalt alleen materiaalkosten.

wo 26 jul

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen u graag.

do 27 jul

• Tabletcafé IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek IJsselstein

Ontdek meer mogelijkheden van uw iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het tabletcafé.

vr 28 jul

• Ruilmarkt Vakantieboeken Bekijk details

7 juni 2017 t/m 29 juli 2017 | de Bibliotheek Vianen

Haal de bezem door uw boekenkast en ruil uw 'uitgelezen' boeken om voor die van anderen.

07 jun t/m 29 jul

• Meisjesboeken van weleer Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Tijdens deze lezing vertelt Kristine Groenhart iets over de geschiedenis van de meisjesboeken uit de vorige eeuw en hoort ze graag welke meisjesboeken vroeger bij u populair waren.

di 01 aug

• Taalinloop Bekijk details

di 01 aug

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

wo 02 aug

• ZomoooiExpositie 'Liefde voor dieren' Bekijk details

kleurig schilderij van een kikker met bloemen 3 augustus 2017 t/m 28 september 2017 | de Bibliotheek IJsselstein

Bijzondere kunst, gemaakt door mensen met een (verstandelijke) beperking. Unieke creaties, vanuit een bijzonder perspectief.

03 aug t/m 28 sep

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details