Resultaat 1 - 10 (van 94)

• DigiTaal-inloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter wil leren spreken, lezen en schrijven en/of vaardiger wil worden met de computer.

• Doe de cv-check Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Bent u op zoek naar (ander) werk? Zorg dat uw cv sterk genoeg is! Loop binnen en bekijk samen met medewerkers van het UWV hoe u dat doet.

• Aandacht voor het einde Bekijk details

18 mei 2018 t/m 28 mei 2018 | de Bibliotheek Vianen

Rondom Nationale Dag 'Aandacht voor Sterven' vind je in de bibliotheek boeken en informatie over waardig leven en sterven. Proxima Terminale zorg komt naar de bibliotheek om in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden.

18 mei t/m 28 mei

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Hebt u moeite met lezen of schrijven? Of wilt u beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Tabletcafé Houten Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Ontdek meer mogelijkheden van uw iPad of Androïd tablet, word op weg geholpen door deskundigen, kom gezellig naar het tabletcafé.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Hebt u vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen u graag.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

• DigiTaal-inloop Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Voor iedereen die beter Nederlands wil leren spreken, lezen en schrijven.

wo 30 mei

• Open inloop FabLab Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum; FabLab Houten

Tijdens de Open inloop kunt u gratis gebruik maken van de apparatuur en de aanwezige kennis. U betaalt alleen materiaalkosten.

wo 30 mei