Resultaat 71 - 80 (van 150)

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

wo 20 nov

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 21 nov

• Praattafel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 22 nov

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 22 nov

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

za 23 nov

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

za 23 nov

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 25 nov