Resultaat 61 - 70 (van 241)

• Dyslexietour Houten Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Op woensdag 18 september komt de Dyslexietour naar Houten. De afdeling Utrecht van Oudervereniging Balans organiseert dan samen met de Bibliotheek Lek & IJssel een inloopmiddag over leesproblemen en dyslexie.

wo 18 sep

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

do 19 sep

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 20 sep

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

vr 20 sep

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Waar ga je heen? Bekijk details

Van 16:00 tot 18:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Een herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie, voor iedereen die daarmee in zijn of haar omgeving te maken heeft.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 23 sep

• Taalinloop Houten Bekijk details