Resultaat 61 - 70 (van 150)

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

za 16 nov

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

za 16 nov

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 18 nov

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

ma 18 nov

• Lees & Ontmoet Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | IJsselstein, Bibliotheek IJsselstein

Ben je geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet je graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

• Lees & Ontmoet Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Vianen, Bibliotheek Vianen

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

• BoekStart Pret Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Vianen

Kom samen met je kind zingen, spelen, bewegen en luisteren naar verhalen. Geniet van het samen bezig zijn en ontdek wat je kind spelenderwijs leert. Dit keer met onze eigen BoekStart-coach Karina.

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen