Resultaat 41 - 50 (van 241)

• Verhalen in alle talen Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Spreek je thuis Frans, Papiamento, Arabisch, Tingrya of Turks? Of wellicht Utregs? Kijk wanneer we voorlezen in jouw taal en kom samen met je kind luisteren naar mooie verhalen. Voor kinderen van 0-6 jaar.

do 12 sep

• Spelen met L.E.T.T.E.R.S. Bekijk details

Van 15:30 tot 16:15 | de Bibliotheek Vianen

Een gezellige middag met voorlezen en spelletjes, voor kinderen van 6-8 jaar met hun (groot)ouders. Alles draait om letters!

do 12 sep

• Opening Praattafel Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | de Bibliotheek Vianen

In de Week van de Alfabetisering gaat in Vianen de Praattafel van start. Deze eerste Praattafel wordt feestelijk geopend door wethouder Kamstra.

• Burgemeester op bezoek Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

In een rondleiding door de Bibliotheek maakt burgemeester Gilbert Isabella kennis met onze taalactiviteiten voor jong en oud. Wil jij daar ook meer over weten? Je bent van harte welkom.

• Presentatie dichtbundel 'Durf & Dromen' Bekijk details

Van 10:00 tot 10:15 | de Bibliotheek Vianen

Wethouder Kamstra ontvangt de gedichtenbundel ‘Durf & Dromen’. Een unieke gedichtenbundel die gemaakt is door deelnemers van de Taalinloop.

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

• Verhalen in alle talen Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Taalinloop | Spelen met Taal Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Vianen

Feestelijke Taalinloop met taalspelletjes. Voor iedereen die wil oefenen met de Nederlandse taal.

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Schrijfcafé Houten Bekijk details

foto van tafel , stroopwafels, pen en schrift Van 13:30 tot 15:30 | Houten Centrum

Hou je van schrijven, maar lukt het niet om iets op papier te krijgen? Heb je geen tijd om een cursus te volgen, kom dan naar het Schrijfcafé.