Resultaat 41 - 50 (van 176)

• Mama & Papa café Bekijk details

Voorlezen maakt je leuker! Nationale Voorleesdagen 2019 Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Het thema is 'Van speen tot game'.

vr 05 apr

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

vr 05 apr

• Expositie Hilde Visser Bekijk details

Abstract schilderij 1 maart 2019 t/m 30 april 2019 | de Bibliotheek IJsselstein

In maart en april zie je op de bovenverdieping schilderijen van de IJsselsteinse Hilde Visser.

01 mrt t/m 30 apr

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

za 06 apr

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

za 06 apr

• In Between Café IJsselstein Bekijk details

Logo In Between Café Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Maandelijkse bijeenkomst voor en door werk- of opdrachtzoekenden, met leuke en inspirerende workshops die je verder helpen.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

di 09 apr

• Kinderspeelcafé Bekijk details

Voorlezen maakt je leuker! Nationale Voorleesdagen 2019 Van 10:00 tot 11:00 | Houten, Wijkcentrum de Vuurtoren, Zijdemos 30

Ter gelegenheid van de Media Ukkie Dagen komt onze lees-mediaconsulent Karina van Zon naar het het Kinderspeelcafé om je de nieuwste apps en leuke websites te laten zien. Het thema is 'Van speen tot game'.

wo 10 apr