Resultaat 21 - 30 (van 241)

• Lezing 'Met mijn vader is niks mis' Bekijk details

Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Heb je in jouw omgeving te maken met dementie? Kom luisteren naar schrijver Toine Heijmans. Hij vertelt over zijn nieuwste boek, ‘Met mijn vader is niks mis’.

do 05 sep

• Mama & Papa café Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer is het thema: muziek met je peuter.

vr 06 sep

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

vr 06 sep

• Activiteitenmarkt Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | Houten, Het Rond

Kom langs bij de stand van de Bibliotheek. Ontdek nieuwe mogelijkheden en deel je ideeën.

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• In Between Café IJsselstein Bekijk details

Logo In Between Café Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Maandelijkse bijeenkomst voor en door werk- of opdrachtzoekenden, met leuke en inspirerende workshops die je verder helpen.

• Verhalen in alle talen Bekijk details

Van 15:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Spreek je thuis Frans, Papiamento, Arabisch, Tingrya of Turks? Of wellicht Utregs? Kijk wanneer we voorlezen in jouw taal en kom samen met je kind luisteren naar mooie verhalen. Voor kinderen van 0-6 jaar.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten