Vestigingen gesloten, activiteiten geannuleerd

De regering heeft de landelijke maatregelen om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan aangescherpt.
Wij volgen die op:

• Al onze vestigingen zijn gesloten.
  • Al onze activiteiten zijn geannuleerd.

Resultaat 21 - 30 (van 291)

• Praattafel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Mama & Papa café Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD T/M 6 APRIL | Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer doen we mee aan de Media Ukkie Dagen. Het thema is: Pret met boek en app.

• Taalcafé Leerdam Bekijk details

Van 18:15 tot 19:45 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gezellig samenkomen en oefenen met Nederlands spreken en begrijpen. Voor alle taalniveau's.

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Schrijfcafé Houten Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Houten Centrum

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Hou je van schrijven, maar lukt het niet om iets op papier te krijgen? Heb je geen tijd om een cursus te volgen, kom dan naar het Schrijfcafé.

• In Between Café IJsselstein Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

GEANNULEERD TOT 1 JUNI | Maandelijkse bijeenkomst voor en door werk- of opdrachtzoekenden, met leuke en inspirerende workshops die je verder helpen.

ma 06 apr