Resultaat 21 - 30 (van 318)

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

wo 05 jun

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

wo 05 jun

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 06 jun

• Mama & Papa café Bekijk details

Voorlezen maakt je leuker! Nationale Voorleesdagen 2019 Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer is het thema 'Leren spreken en begrijpen'.

vr 07 jun

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

• ZomerWeideZaterdag in Hoef en Haag Bekijk details

Van 11:00 tot 16:00 | Vijfheerenlanden, Kasteelterrein Hoef en Haag

Hou je van verhalen? Wil je op vakantie zonder extra bagage toch lekker lezen? Of boeken luisteren? Dan kun je bij onze kraam op ZomerWeideZaterdag je je hart ophalen.

• Schrijfcafé Houten Bekijk details

foto van tafel , stroopwafels, pen en schrift Van 13:30 tot 15:30 | Houten Centrum

Hou je van schrijven, maar lukt het niet om iets op papier te krijgen? Heb je geen tijd om een cursus te volgen, kom dan naar het Schrijfcafé.

• Expositie Alberdien Wagemakers Bekijk details

Abstract schilderij 6 mei 2019 t/m 29 juni 2019 | de Bibliotheek IJsselstein

In mei en juni zie je op de bovenverdieping schilderijen van Alberdien Wagemakers uit Nieuwegein.

06 mei t/m 29 jun

• Digi-inloop Houten Bekijk details