Resultaat 21 - 30 (van 258)

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Voorlezen en knutselen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle kinderen van 4-6 jaar. Kom luisteren naar een mooi verhaal en maak daar je eigen knutselwerkje bij.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 31 jan

• Mama & Papa cafĂ© Bekijk details

Voorlezen maakt je leuker! Nationale Voorleesdagen 2019 Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek IJsselstein

Voor alle ouders van jonge kinderen in IJsselstein en omgeving. Dit keer is het thema 'Voorlezen is een feestje!'.

vr 01 feb

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

za 02 feb