Resultaat 271 - 277 (van 277)

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 23 dec

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

di 24 dec

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

vr 27 dec