Resultaat 241 - 250 (van 332)

• Praattafel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 15 mei

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 15 mei

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

ma 18 mei

• Taalinloop Houten Bekijk details