Resultaat 221 - 230 (van 387)

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Schrijfcafé Houten Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Houten Centrum

Hou je van schrijven, maar lukt het niet om iets op papier te krijgen? Heb je geen tijd om een cursus te volgen, kom dan naar het Schrijfcafé.

• In Between Café IJsselstein Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Maandelijkse bijeenkomst voor en door werk- of opdrachtzoekenden, met leuke en inspirerende workshops die je verder helpen.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Start cursus Klik & Tik Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leerdam

Basiscursus om te leren werken met de computer en op internet.

• Start cursus Klik & Tik Leerdam Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leerdam

Basiscursus om te leren werken met de computer en op internet.