Resultaat 11 - 20 (van 114)

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Informatiebijeenkomst nieuwe leesclubs Bekijk details

2 mei 2019 | de Bibliotheek IJsselstein

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? We vertellen je graag meer over de leesclubs geschiedenis en filosofie, die in IJsselstein van start gaan.

do 02 mei

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 02 mei

• Digi-inloop IJsselstein Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

vr 03 mei

• Bouw een fort in Minecraft Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek IJsselstein

In deze workshop bij de expositie 'Bieb onder water' bouw je zelf een fort in Minecraft. Voor kinderen vanaf 10 jaar.

vr 03 mei

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek IJsselstein