Resultaat 171 - 180 (van 219)

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

do 05 dec

• Praattafel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 06 dec

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 06 dec

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Schrijfcafé Houten Bekijk details

foto van tafel , stroopwafels, pen en schrift Van 13:30 tot 15:30 | Houten Centrum

Hou je van schrijven, maar lukt het niet om iets op papier te krijgen? Heb je geen tijd om een cursus te volgen, kom dan naar het Schrijfcafé.

• In Between Café IJsselstein Bekijk details

Logo In Between Café Van 09:30 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Maandelijkse bijeenkomst voor en door werk- of opdrachtzoekenden, met leuke en inspirerende workshops die je verder helpen.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten