Resultaat 101 - 110 (van 428)

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

ma 03 feb

• Taalinloop Houten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | Bibliotheek Houten - Taalhuis Houten, Onderdoor 158, 3995DX, Houten

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

ma 03 feb

• TaalcafĂ© Leerdam Bekijk details

4 februari 2020 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

Gezellig samenkomen en oefenen met Nederlands spreken en begrijpen. Voor alle taalniveau's.

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Houten-Centrum

• Digitaal inloopspreekuur Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 13:00 tot 14:30 | de Bibliotheek Leerdam

Voor al je vragen over digitale middelen.

• Taalpunt Leerdam Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Elke week | de Bibliotheek Leerdam

Advies en uitleg over welke taalactiviteiten en cursussen bij jou passen.

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

• Praattafel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

vr 07 feb