Resultaat 91 - 100 (van 328)

• Taalinloop Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

wo 12 feb

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

wo 12 feb

• Knutselen voor Valentijn Bekijk details

14 februari 2020 | in de Bibliotheek Vianen

Wil je iets origineel maken jouw Valentijn? Kom naar de Bibliotheek en ga samen met Creabeez aan de slag. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Van 14.30-15.45 uur of 15.45-17.00 uur.

• Praattafel Bekijk details

Van 09:00 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

• Praattafel Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Praat gezellig mee en oefen met Nederlands spreken.

• Energieloket Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek IJsselstein

Gratis inloopspreekuur voor iedereen die vragen heeft over energiebesparing, het comfort in huis of de vermindering van CO2.

• Taalinloop Bekijk details

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

• Digi-inloop Houten Bekijk details

Middle aged woman in blue top and black skirt with older woman in blue top sitting in chair and using computer Van 19:00 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum