Resultaat 91 - 100 (van 282)

• BoekStart Pret Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | de Bibliotheek Vianen

Kom samen met je kind zingen, spelen, bewegen en luisteren naar verhalen. Geniet van het samen bezig zijn en ontdek wat je kind spelenderwijs leert.

• Digi-inloop Vianen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Stel je vragen over werken met je laptop, tablet en smartphone. Leer zelfstandig werken met computer, e-mail en internet. Maak jezelf vertrouwd met het werken met DigiD. Kom naar de gratis Digi-inloop.

• Taalinloop Bekijk details

tekstballon met de tekst "beter Nederlands spreken lezen schrijven" Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

Heb je moeite met lezen of schrijven? Of wil je beter Nederlands leren spreken? Kom naar de Taalinloop!

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Houten-Centrum

Heb je vragen over e-books of over het lenen daarvan bij de Bibliotheek? Loop binnen, wij helpen je graag.

• Inloopspreekuur e-books Bekijk details

Van 13:30 tot 14:30 | Elke week | de Bibliotheek Vianen

do 22 aug

• Digi-inloop Vianen Bekijk details