Nieuwe website digitale etalages

Gepubliceerd op: 9 mei 2017 09:14

Kent u de digitale etalages al? Een enorme schat aan boekentips, informatie, links, beeld en geluid rond thema's als Energie, Muziek maken, Design en kunst, Culinaire Etalage en Opvoeding en onderwijs. U vindt de elf etalages nu samen op een eigen website. Ga meteen op verkenning!

De digitale etalages zijn dé themawebsites waarmee u online kennis maakt met de unieke collecties van bibliotheken. Een schat aan informatie en inspiratie!
De etalages zijn 3 mei verhuisd van de landelijke bibliotheekwebsite bibliotheek.nl en zijn nu nog makkelijker te vinden op de nieuwe website.

Er zijn op dit moment elf thema’s/etalages:

• Amsterdam
  • Architectuur en stedenbouw
  • Design en kunst
  • Erasmus
  • Geschiedenis
  • Moderne devotie
  • Muziek maken
  • Opvoeding en onderwijs
  • Sinterklaas
  • Water

Elk thema heeft een eigen redactie die de etalage inricht met onder andere artikelen over relevante subthema's, interviews met vakgenoten, video's en afbeeldingen, nieuws en agenda's met landelijke, provinciale of lokale evenementen over het etalage-thema, interessante links, tips en inspirerende voorbeelden.

De digitale etalages zijn een product van Plusbibliotheken in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek.