Wij zoeken enthousiaste vrijwillige medewerkers

logo TinkerinQ en fabLab

die als educatief medewerker willen meewerken aan het begeleiden van groepsbezoeken in het nieuwe FabLab in Houten

Fablab Houten, een samenwerking van TinkerinQ en de Bibliotheek Lek & IJssel, is een digitale werkplaats waar je kennismaakt en experimenteert met verschillende werkvormen en technieken, zoals lasersnijden of 3D-printen. Je kunt er leren, creëren en delen. Het Fablab is dit jaar van start gegaan en 16 maart officieel geopend.

Wij zoeken medewerkers educatieve activiteiten

voor minimaal twee dagdelen per week.

Dit ga je doen

Je helpt, onder leiding van een medewerker van de Bibliotheek, bij de ontvangst van groepen.
Je draait mee in het opgestelde programma en zorgt er samen met anderen voor dat groepsbezoeken goed verlopen.

Dit breng je mee

Je bent enthousiast en hebt een positieve instelling. Je kunt goed samenwerken.
Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen.
Je hebt belangstelling voor digitale fabricagetechniek, zoals 3D-printers, en je bent bereid deel te nemen aan het introductieprogramma en verdere scholing.
Je bent geduldig en vindt het leuk om kinderen en jongeren iets te leren. Je bent gericht op instrueren van bezoekers zodat zij zelf kennis kunnen opdoen en kunnen toepassen wat zij leren.
Technische belangstelling en kennis is een pré.

Dit bieden wij

Een Fablab dat aan de weg timmert.
Een klantgericht en enthousiast team.
Een dynamische werkomgeving en een aantrekkelijke functie.
Je wordt betrokken bij relevant teamoverleg.

Meer weten?

Voor informatie kun je contact opnemen met
Liesbeth van der Lecq, Adviseur Educatie & MediaCoach
M 06 23138208