Schrijfcafé

24 juni 2017, van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: € 12,50

Groep schrijvende dames aan tafel in de Bibliotheek

Schrijf je graag? Of schrijf je niet en zou je het wel willen? Wil je in contact komen met jezelf en andere schrijvers? Kom naar het Schrijfcafé

De schrijfopdrachten van schrijftrainer Francis Doesburg bieden je structuur en inspiratie. Woorden en zinnen die als vanzelf in je opkomen vertrouw je toe aan het papier. Je ontdekt al schrijvende wat er in je leeft aan gedachten, ideeën, gevoelens, herinneringen. Je zult verrast zijn wat er uit je pen komt rollen. Deze manier van schrijven ontspant en geeft rust.

Op vrijwillige basis deel je je tekst met de andere schrijvers. Het luisteren naar elkaar is verbindend en inspirerend.

Het Schrijfcafé is elke laatste zaterdag van de maand open, behalve in juli en december. De bijeenkomsten staan op zichzelf dus je kunt komen wanneer en zo vaak je wilt. Telkens is er een thema. Er is geen schrijfervaring en voorbereiding nodig.

Aanmelden hoeft niet per se, maar we stellen het wel op prijs.

Wie is de schrijfdocente?

Francis Doesburg heeft haar schrijfvaardigheid in de praktijk ontwikkeld, zowel professioneel als privé. Nadat ze in contact is gekomen met creatief en intuïtief schrijven is haar passie voor schrijven verder aangewakkerd. Ze geeft workshops en cursussen Intuïtief Schrijven.

• van 11.00 tot 13.00 uur
  • Souterrain Bibliotheek IJsselstein, Overtoom 7
  • € 12,50 inclusief twee kopjes koffie of thee
Neem je lievelingspen en een schrift(je) mee.