Lees & Ontmoet

20 juni 2017, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek IJsselstein

Kosten: Gratis

vier dames en een heer aan tafel in gesprek, elk met een boek

Bent u geïnteresseerd in boeken en lezen? Ontmoet u graag nieuwe mensen? Kom naar Lees & Ontmoet. In een kleine groep lezen we een artikel, column of gedicht. Aan de hand daarvan delen we onze ervaringen en herinneringen.

Elke 3e dinsdag van de maand (behalve in juli en augustus) is er van 10.00 - 12.00 uur een Lees & Ontmoet in de Bibliotheek IJsselstein. Gespreksleider is Wilma Trompetter.

Lees & Ontmoet is een activiteit van Stichting Pulse en de Bibliotheek Lek & IJssel.

Wat is het?

In een interview met Lysette Verwegen van Zenderstreeknieuws vertelt gespreksleider Wilma Trompetter hierover: “Iedereen neemt iets mee wat interessant is om te lezen en te delen. Een artikel uit de krant, een column of een gedicht of zelfs een oud spreekwoord. Het mag humoristisch, maatschappelijk of serieus zijn; alles kan. Iedereen mag er wat over zeggen. Felle discussies worden het niet, want dat wordt in goede banen geleid. De gesprekken zijn vooral ontspannen, leerzaam en verrassend in een gezellige sfeer.”
Catrien Corstens, organisator vanuit de Bibliotheek: “Het is juist een uitwisseling en luisteren naar elkaar. Zo komen de verhalen, herinneringen en ervaringen op tafel. Dat is zo leuk. Het is een goed gesprek over meer dan het weer.”

Loop gewoon binnen!

of vraag meer informatie bij Catrien Corstens, E catriencorstens@bibliotheeklekijssel.nl